CONFUZIE: Secretarul județului spune că s-a întâlnit cu primarul unei localități din Spania, care nu există

Secretarul județul Dâmbovița, Ivan Vasile Ivanoff, a postat câteva fotografii pe contul său de facebook în care vorbește despre  vizita unui oficial spaniol la Consiliul Județean Dâmbovița: Primirea primarului din Marinador-Spania Rafael H.Albert Roca si a d-nei secretar Carmen Gimeno Casan la sediul Consiliului Judetean Dambovita. Schimb oficial de plachete!” a scris oficialul dâmbovițean.

Dincolo de ortografierea greșită a cuvântului Marinador, corect Marina D’Or, aceasta este nu un oraș cu primar, ci  un complex de hoteluri de lux, deținut de o societate comercială, în orașul spaniol Oropesa del Mar. Rafael H.Albert Roca este primarul orașului Oropesa del Mar. Dacă a reprezentat, să zicem, interesele complexului turistic este altă poveste. 


Despre Marina D’Or s-a auzit, în Dâmbovița, după înființarea Biroului de reprezentare  de la Castellon, existând zvonuri publice despre existența unor proprietăți ale unor dâmovițeni din vechea gardă, în zona complexului.

Ivan Vasile Ivanoff a spus pentru Gazeta Damboviței că primarul ar fi fost în trecere prin Dâmbovița și că vizita sa nu a avut scop oficial. Totuși, secretarul județului spune că l-a rugat să ia în calcul și participarea unei delegații a Poliției Locale din Târgoviște la o conferință a polițiilor locale din mai multe state europene care va avea loc în  Oropesa del Mar (cu cazare, probabil, în complexul de la Marina D’Or). Deși, are un protocol de înfrățire și colaborare cu Poliția din Castellon, poliția locală târgovișteană nu fusese invitată la eveniment. 

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca