Conflict în PNL Dâmboviţa! Roşca Stănescu nu-l recunoaşte de şef pe Mihai Volintiru

Deşi, amândoi stranieri în lotul PNL Dâmboviţa, intraţi „de mână” în viaţa politică a judeţului, între cei doi există disensiuni încă din campania electorală, când liderul interimar Mihai Volintiru i-a interzis şefului de campanie al senatorului Roşca, Dragoş Paraschiv, să mai calce în sediile liberale şi nu a revenit asupra deciziei. Roşca Stănescu s-a rupt atunci de partid, organizându-şi separat campania.

“Între noi sunt multiple tensiuni! Iniţial, cam la o săptămână de la debutul campaniei electorale am fost silit să mă rup de PNL şi să-mi fac propria campanie şi să nu mă mai bazez deloc pe echipa domnului Volintiru, care nu îmi plăcea cum lucrează. Şi apoi au apărut şi incompatibilităţi  la nivel uman”, a spus Sorin Roşca Stănescu.

Vineri, 11 ianuarie, la inaugurarea biroului senatorial, proapătul parlamentar de Dâmboviţa i-a numărat orele lui Mihai Volintiru la şefia organizaţiei dâmboviţene: “În mod obligatoriu luni (n.r. 14 ianuarie) trebuie să se decidă alt interimat. Nu ştiu dacă şi altă persoană. Nu cred că în conformitate cu statutul mai poate fi prelungit interimatul acestuia (n.r. Mihai Volintiru), dar la liberali nimic nu e imposibil… Teoretic, domnul Volintiru mai este preşedinte până luni. Nu ştiu luni dacă vom vorbi despre Volintiru II sau despre o altă persoană.”  Contactat telefonic de Gazeta Dâmboviţei, în cursul zile de luni, senatorul a apreciat că, în conformitate cu statutul partidului, organizaţia Dâmboviţa nu mai are preşedinte.

La polul opus, Mihai Volintiru a râs şi a invocat tot statutul, declarând că: „Mandatul meu este cel puţin până pe 9 martie. V-am mai spus şi cu altă ocazie, ca dacă va fi să plec, voi pleca la începutul lunii martie. Până atunci vom avea şi congresul extrordinar. Repet, interimatul meu este până în luna martie.”.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro