Compania de Apă face precizări în legătură cu cazul hidranților de la Poiana

Distribuie:

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Recent, pe unele site-uri de ştiri locale a apărut o serie de articole, referitoare la un ipotetic incendiu, care nu ar fi putut fi stins din cauza hidranţilor stradali, „sudaţi de Compania de Apă”. Referitor la aceste aspecte facem următoarele precizări:

Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa nu a fost solicitată în legatură cu asigurarea surselor de apă pentru stingerea incendiilor. Conducerea Companiei a luat legătura cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, de la care a aflat că această instituţie nu a fost solicitată în ultima perioadă, prin numărul unic de urgenţă 112, în legătură cu un eventual incendiu în comuna Poiana, judeţul Dâmboviţa. În localitatea menţionată există un număr de 45 de hidranţi, dintre care 42 funcţionali şi 3 scoşi din uz, aceştia din urmă fiind blocaţi de Compania de Apă, din cauza faptului că, fiind amplasaţi într-o zonă de terenuri agricole, proprietarii acestora sustrăgeau apă pentru udatul culturilor. Mai mult decât atât, aceşti 3 hidranţi blocaţi nu sunt situaţi în zone locuibile. În consecinţă, şi dacă ar fi izbucnit un incendiu în zonă, pompierii ar fi avut la dispoziţie oricare din cei 42 de hidranţi funcţionali din comuna Poiana.

Pe lângă furnizarea unor servicii de calitate către clienţii noştri, Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa are în atenţie şi buna colaborare cu instituţiile care asigură viaţa şi sănătatea locuitorilor din judeţul Dâmboviţa.

 

Director General

ing. Radu Vasilescu

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro