Comisarul șef, Danil Zepiși, n-are concurent la conducerea IPJ Dâmbovița!

Comisarul șef, Danil Zepiși, va fi singurul candidat pentru postul de inspector șef al IPJ Dâmbovița. În acest moment, Zepiși conduce inspectoratul ca inspector șef cu împuternicire. Au existat zvonuri legate de faptul că Zepiși l-ar putea avea contracandidat pe fotul inspector șef împuternicit la conducerea IPJ Dâmbovița, Marian Gălbenuș. Acesta însă nu și-ar mai fi depus dosarul sau nu i-a fost acceptat. Este a doua oară când Gălbenuș ratează postul, după ce în martie 2013 nu s-a prezentat la concurs invocând motive medicale.

Conform CV-ului, comisarul șef, Danil Zepiși, a fost în perioada 1994 – 2001 ofițer în cadrul poliției rutiere Dâmbovița, 2006 – 2009 adjunct al Șefului poliției Municipiului pe linie de ordine publică, 2009 – 2010, desemnat adjunct al Șefului IPJ Dâmbovița, aprilie 2010 – septembrie 2013  adjunct al Șefului IPJ, septembrie 2013 – prezent, împuternicit la comanda IPJ Dâmbovița.

 

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 3 ganduri despre “Comisarul șef, Danil Zepiși, n-are concurent la conducerea IPJ Dâmbovița!

 • 10 februarie 2014 at 12:50
  Permalink

  Lasati mai baieti ca a stiut munca de politie primarul de la Cornesti.Daca era marfa ,de ce nu s-a inscris si el la concurs,sau ii place la Ruse sa-si bea cafeaua? Vladulescu pe cine sustine ?

  Reply
 • 10 februarie 2014 at 9:22
  Permalink

  dar l a verificat cineva cat trafic de influenta face si ce taren gura e,facand tot felul de afirmatii mincinoase atunci cand i se pare ca e incoltit …asta e bun de pus la oi ca la politie numai cacaturi face …huuuuuuuuu

  Reply
  • 10 februarie 2014 at 11:47
   Permalink

   am impresia ca tu esti berbec, cred ca lucrezi in politie si nu prea iti faci treaba,de te-agiti asa; sa nu uit , se scrie tare-n….nu taren…! te-ai prins?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro