Comandatul șef al IPJ Dâmbovița, prima apariție publică după operația din noiembrie

Aflat în concediu medical din luna noiembrie, după ce a suferit o operație pe creier, conform declarațiilor sale, comandantul șef a IPJ Dâmbovița, Danil Zepiși și-a făcut apariția, miercuri, 19 decembrie, la o lansare de carte. Mai greu de recunoscut, din cauza vestimentației, Zepiși a participat la lansarea unei enciclopedii a monumentelor eroilor din județ. A fost chiar primul care a cerut și autograf coordonatorului lucrării.

Din noiembrie și până acum, presa a scris că acesta, deși în concediu medical, a luat parte la o ședință a IPJ în care se hotărau avansările în grad înainte de termen, dar și la o ședința, remunerată, a Autorității de Ordine Publică din subordinea CJD. Acesta a mai fost în medical și în vară, în timpul controlului IGPR legat de moartea tinerei din Titu. ucise într-un coafor.

Se vorbește în spațiul public ba de pensionarea acestuia, ba de dorința de a reveni la frâiele IPJ. În același timp sunt și zvonuri despre iminena intrare a acestuia în politică, în cazul pensionării. Până atunci, Zepiși se delectează la manifestări culturale.

 

 

 


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 2 ganduri despre “Comandatul șef al IPJ Dâmbovița, prima apariție publică după operația din noiembrie

 • 23 decembrie 2018 at 3:58
  Permalink

  Un infractor tinut in fuctie de sistemul corup …

  Reply
 • 20 decembrie 2018 at 21:05
  Permalink

  Un hot notoriu. Sper cabintr o zi sa se afle adevaru despre acest cioban

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro