Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3655
29-11-2021

Apartament vechi sau apartament nou? Criterii de alegere

Daca esti în cautarea unei locuințe pe care să o numesti acasă sau esti investitor ce doresti un venit, probabil ca ti-ar prinde bine o analiza a ce si cum să alegi. De obicei ai de ales intre doua optiuni: apartament vechi sau apartament nou. Iar asta înseamnă că atunci când vrei să îți cumperi un apartament te gândești de două ori, mai ales că există în Târgoviște posibilitatea de a avea un apartament nou. De aceea Echipa Class Park Residence, având experiență de peste 14 ani pe piața rezidentiala, a realizat o analiză cu argumente pentru ambele opțiuni, apartament vechi sau apartament nou, venind astfel în sprijinul celor care n-au luat încă o decizie cu privire la următoarea locuință.

Desigur că primul aspect ce trebuie luat în seamă atunci când vrei să cumperi este prețul și calitatea. Majorarea prețului la materialele de construcții a determinat, inevitabil, și creșterea prețului locuințelor noi, însă România este încă o piață accesibilă din punct de vedere imobiliar. Însă, este de asemenea adevărat că scumpirea se aplică atât locuințelor noi, cât și celor vechi.

În ceea ce privește locatia unde sunt așezate apartamentele există și aici mai multe aspecte de luat în seamă. Blocurile vechi, pot avea desigur, o poziționare mai bună, fiind construite când încă orașul nu era sistematizat, însă apartamentele noi construite în Class Park Residence își oferă nu doar apartamentul în sine, ci un întreg complex care cuprinde spații verzi, parcuri, parcări, o comunitate unita. În plus, poziția Class Park este una foarte apropiată de un supermarket, de un magazin de bricolaj, de o benzinărie, dar și de Parcul Chindia si stadionul Petrolul, precum si Universitatea Valahia.

Ideal pentru locuire, un apartament nou în CLASS PARK Residence Târgoviște este alegerea potrivită din extrem de multe motive:

 • locația lângă Kaufland 3, Parc Chindia, Stadiounul Petrolul, Grădiniță și Școală particulară, Universitatea Valahia;
 • Clasa A energetică și standardul de construire respectă normele nZEB ;
 • Izolare la zgomot (nu se aude dintr-un apartament în altul);
 • costuri mai mici la întreținere;
 • confort sporit în apartamente: compartimentare modernă, camere mai spațioase, suprafețe vitrate mari, terase deschise, care îndeamnă la petrecerea momentelor libere offline, admirând priveliștea panoramică spre natură (Parcul Chindia și Râul Ialomița);
 • avantajul de a avea centrală electrică de bloc și de a nu depinde de sistemul public de apă caldă;
 • finisaje moderne la gata;
 • posibilitatea de personalizare – gresie / parchet;
 • încălzire în pardoseală, pentru mai mult confort pe timpul sezonului rece;
 • design minimalist al construcției și peisagistică în cadrul ansamblului rezidențial;
 • aspect de nou și curat;
 • comunitatea este formată din vecinii cu valori comune;
 • rezistență seismică ridicată la cele mai înalte standarde;
 • facilități multiple în ansamblu, de care doar rezidenții beneficiază, în mod gratuit: parcuri, locuri de joacă, spațiu de fitness exterior, spații de relaxare, bibliotecă, transport, acces controlat și sistem de supraveghere video.

Mai multe detalii despre analiza de pret, locatie argumente pro sau contra despre apartamente Targoviste sau apartamente noi Targoviste poți găsi pe blogul Class Park!

Daca esti in cautarea unei locuinte noi afla aici mai multe detalii: www.classpark.ro/apartamente sau la telefon 0756993993!

                                                           Apartament vechi versus apartament nou

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media