Cezar Preda: Electoratul PNL a stat acasă! Votul populaţiei a fost în concordanţă cu promisiunile PSD

Reacție “la cald” a liberalilor dâmbovițeni după apariția rezultatelor finale ale numărătorii voturile la alegerile parlamentare din 2016. PNL Dâmbovița a obținut procente apropiate de cele ale partidului la nivel central: respectiv 19,37 % la Camera Deputaților și 19,43% la Senat. Preşedintele PNL Dâmboviţa, Cezar Preda a felicitat PSD pentru rezultat şi a mulţumit tuturor celor care s-au implicat în campania Partidului Naţional Liberal. Preda crede că sprijinul masiv pe care populaţia l-a dat Partidului Social Democrat, prin votul de duminică, vine în întâmpinarea promisiunilor acestui partid, pe care acum trebuie să le îndeplinească.

Cezar Preda: Sunt deputatul de Dâmboviţa.Şi chiar dacă aş fugi, aş fugi la Bucureşti, dar nu e cazul de fugă. Am de gând să construiesc împreună cu membrii PNL o opoziţie corectă partidului care a câştigat alegerile. Îi felicit pe cei din PSD Dâmboviţa. Patru ani de zile, PSD va trebui să deconteze atât administraţia centrală, cât şi pe cea locală.  PNL va fi un partid de opoziţei. (…) E clar că PNL a fost văduvit de electoratul propriu, care a stat acasă. Suntem hotărâţi să schimbăm generaţiile, astfel încât 2020 să avem o nouă ideologie. Mulţumesc echipei PNL care s-a aruncat în bătălie, mulţumesc primarilor. E clar că votul populaţiei a fost în concordanţă cu promisiunile PSD”

Preda a afirmat că PNL Dâmboviţa va sprijini proiectele de dezvoltare ale judeţului:

Cezar Preda: Acolo unde este un interes legitim, PNL va sprijini toate proiectele, pentru că Dâmboviţa merită mai mult. Îmi doresc ca Dâmboviţa să aibă o dezvoltare frumoasă. Sper ca PSD să onoreze toate angajamentele pe care şi le-a luat.

PNL Dâmboviţa a obţinut un singur mandat de deputat în mod direct. Liberalii vor obţine un mandat de senator în urma redistribuirii. La redistribuire se joacă şi un mandat de deputat, cu şanse de a fi atribuit tot liberalilor.

Distribuie:
corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 2 ganduri despre “Cezar Preda: Electoratul PNL a stat acasă! Votul populaţiei a fost în concordanţă cu promisiunile PSD

  • 12 decembrie 2016 at 21:31
    Permalink

    Cum dracului sa nu stau acasa cand PNL imi propune pe Teracota la Senat si pe un renegat de judetul Buzau la Camera .

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro