FOTO/VIDEO: Elevii Liceului de Arte Bălașa Doamna colindă orașul

Distribuie:

Chiar dacă albul zăpezii lipseşte deocamdată din peisajul târgoviştean, febra zilelor miraculoase ce se apropie ne cuprinde treptat: parfum de sărbători începe să adie, clinchet de clopoţei se-aude tot mai aproape, râsete de colindători jucăuşi şi colinde frumoase răzbat către noi de prin curţile bisericilor din oraş.

Acest peisaj repetitiv, dar aşteptat în fiecare an cu o la fel de nestăvilită nerăbdare au început să-l creioneze deja artiştii liceului de arte, care şi-ar dori să încânte cât mai mulţi dintre târgovişteni cu colinde frumoase, aduse în locurile în care sunt deja aşteptaţi cu drag, în fiecare an.

18 copii, elevi ai clasei a VII-a A, având-o dirigintă şi coordonator pe doamna profesor Sorina Gavrilă, duc prin oraşul nostru într-un mod sincer şi profesionist, vestea naşterii lui Isus. Au început cu bisericile “Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” şi “Târgului” şi urmează să transmită mesajul lor sensibil, în instituţii şi la petrecerile de sfârşit de an ale firmelor târgoviştene, dar şi în Bucureşti.

15338742_1330084293730633_8775026021427400988_n

Acest mesaj minunat transmis din vreme ar trebui, poate, să ne îndemne la a trăi mai liniştit şi mai paşnic zilele de sărbătoare ce vor veni, încetinind sau oprind pentru puţin, mecanismele reci ale orologiilor ce stăpânesc existenţa noastră

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro