Ceremonie de “despărțire” pentru patru cadre ale ISU Dâmbovița. Ies la pensie!

Distribuie:

COMUNICAT DE PRESĂ

Final de carieră pentru patru pompieri de la ISU „Basarab I” Dâmboviţa!

În această dimineață, la sediul ISU ”Basarab I ” Dâmbovița, a avut loc un eveniment emoționant pentru pompierii dâmbovițeni – trecerea în rezervă, cu drept de pensie, a patru cadre militare: plutonier adjutant șef NEAGU Nicu de la Detașamentul Pucioasa (37 ani vechime în muncă), plutonier adjutant șef NIȚOI Ilie Iulian de la Detașamentul Titu (29 ani vechime în muncă), plutonier adjutant șef PĂUNESCU Gheorghe de la Detașamentul Găești (35 ani vechime în muncă) și plutonier adjutant șef CROITORU Romică de la Detașamentul Târgoviște (33 ani vechime în muncă).
Pe timpul activității desfășurate în cadrul instituției s-au remarcat prin profesionalism, curaj și implicare, îndeplinind cu succes misiunile încredințate.
Cu ocazia pensionării, celor patru cadre militare li s-au conferit diplome de apreciere, în semn de mulțumire pentru întreaga activitate profesională.
Acum, la finalul carierei lor, colegii își exprimă cele mai sincere gânduri de admirație și respect pentru tot ceea ce au realizat în cadrul inspectoratului, urându-le multă sănătate, liniște sufletească şi împliniri alături de cei dragi.
Felicitări pentru întreaga carieră şi pensie cât mai lungă, dragi colegi!

COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro