“Caravana Tricolorul” a ajuns la Târgoviște. Acțiunea este inițiată de TNL (VIDEO)

Tineretul Național Liberal sărbătorește Anul Centenarului printr-o caravana a drapelului național, în perioada 18 septembrie – 25 noiembrie. Punctul final al caravanei va fi Alba Iulia, unde tricolorul va fi arborat în orașul Unirii.

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire, 100 de ani de la momentul în care drumul României s-a schimbat definitiv prin efortul admirabil al unei generații de oameni politici extraordinari, adevărate modele de urmat. Printre aceștia s-au numărat liderii liberali în frunte cu Ion I.C. Brătianu, personalitate politică incontestabilă, negociator remarcabil al intereselor României și factorul principal în recunoașterea Marii Uniri în 1919-1920, la Paris. 

1 decembrie 2018 ne va găsi împreună, la Alba Iulia, sărbătorind cea mai importantă și fericită zi din istoria poporului român. Suntem datori să recunoaștem și să celebrăm efortul înaintașilor noștri în crearea statului național unitar, zi de zi, dar cu atât mai mult la 100 de ani de la Marea Unire – cel mai semnificativ și emoționant moment din istoria noastă.” au declarat reprezentanții TNL într-un comunicat transmis presei.

Tricolorul de 30 de metri lungime și 10 metri lățime a ajuns, astăzi, la Târgoviște. Membrii PNL Dâmbovița au purtat drapelul uriaș, de la ora 18:00, din Piața Mihai Viteazu din Municipiul Târgoviște, până la Curtea Domnească.

 

 

 

Oprea Andrei Alexandru


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre ““Caravana Tricolorul” a ajuns la Târgoviște. Acțiunea este inițiată de TNL (VIDEO)

  • 28 septembrie 2018 at 6:38
    Permalink

    ma uit pe fotografie.pnl are doar 30 de mambri?sau cei ce duc triclorul sunt din caravana sosita?la cata publicitate ati facut pentru acest eveniment este un mare….PACAT.alo!pnl.unde este mobilizarea d.voastra?ca din gura dati toata ziua.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro