Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de vineri, nr. 3659
3-12-2021

Au cucerit cel mai înalt vârf din Olanda

Periplul european al echipajului dâmbovițean care a plecat în expediția „ZUGSPITZE 2013”, formată din Nicu Posta de la Asociaţia de Turism Chindia, Marius Prundaru şi Ileana Bocanciu de la Asociaţia Ecologică Floare de Colţ, a continuat ieri, 9 septembrie 2013, cu “cucerirea” vârfului Vaalsberg de numai 323,5 m – cea mai înaltă cotă din Olanda. Dealul pe care se află acest obiectiv reprezintă și punctul în care se întâneau vechile granițe ale Olandei, Belgiei și Germaniei. La revenirea în țară vom prezenta informații interesante despre istoricul acestor locuri.
Astăzi, 10 septembrie 2013, echipajul va merge în zona munților Ardeni pentru a continua expediția spre cea mai înaltă cotă a Belgiei, punctul Signal de Botrange – 594 m. În cursul serii vom pleca din zona Liege urmând a sosi în țară în data de joi, 12 septembrie 2013.
În această expediție, cei trei participanți au fost susţinuţi de Primăria Municipiului Târgovişte şi Primăria oraşului Fieni, precum şi de câteva societăți comerciale: TUI Travel Center şi Eurolines România, S.C. GEO-STING S.R.L., S.C. VĂDAN S.R.L. Grație lor. Steagul României a fost dus pe alte 3 cote din cadrul TOP 28 – topul cuceririi celei mai înalte cote din fiecare țară a Uniunii Europene.

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media