Alinare pentru bătrânii jefuiți la Văcărești! Tinerii din Neamunit și-au făcut timp să îi viziteze și să povesteasă cu ei

Stoica Ștefan Constantin, sau “Nea Costică” a fost vizitat de cei de la Neamunit – Organizația Târgoviște, după ce au văzut articolul scris de gazetadambovitei.ro în care acesta și îngrijitorul său au fost tâlhăriți în propria casă. Nea Costică are 90 de ani, iar vizita tinerilor l-a bucurat nespus, pentru că nu sunt mulți cei care mai sunt dispuși să stea de vorbă cu cei în vârstă.

Am încercat să-i mai alinăm puțin, făcându-le o vizită, după ce am văzut prin ce experiență neplăcută au trecut…Și acum ne spunea cu un ton diferit, faptul că le-a transmis să-i ia tot ce vor din casă, inclusiv acei bănuți, doar să nu-l lovească…să nu-l omoare…Și îngrijitorul său, Titel, ne-a spus că are 3 coaste rupte și îl doare când inspiră, după ce a fost pus jos în holul casei și lovit cu picioarele…Mă bucur enorm că le-am putut aduce un zâmbet…S-au bucurat să ne vadă și ne mai așteaptă și cu altă ocazie. Le-am zis că în primăvară vom face un grătar în curte și că promitem să mai trecem să-l revedem. A stat la dânsul vreme de un ceas, în care am vorbit de ce s-a întâmplat, a vrut să afle detalii despre noi, ce ne-a determinat să facem asta, fiind mirat că mai există astfel de oameni…Le urăm multă sănătate!“spun reprezentanții Neamunit.

Cei doi bătrâni au fost tâlhăriți de doi tineri, dintre care unul avea doar 18 ani. Nonagenarul s-a rugat de tânăr să nu îl bată și i-a dat cei 160 de lei pe care îi avea. Însoțitorul său, în vârstă de 52 de ani, a fost însă lovit cu pumnii și picioarele și deposedat de 18 lei, singurii bani pe care îi avea.

BMG


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro