Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3704
17-1-2022

Alimentează și stația de carburanți RST Târgoviște te premiază!

Clienții care aleg să alimenteze la stația de carburanți RST Târgoviște ­ (șoseaua Găești-Târgoviște (zona COS/Oțelărie) sunt răsplătiți, acum, cu premii. La o alimentare de minimum 100 de lei pot alege o cafea, un suc sau un croissant din partea stației. Premiile cresc în funcție de valoarea bonului. Pentru o alimentare de 200 de lei se pot alege 2 premii, iar pentru 300 de lei, trei premii, în funcție de preferințele clientului.

Cu un spațiu generos și elegant amenajat, trei pompe și o ofertă care cuprinde benzină și motorină standard și superioară (furnizate de Rompetrol), AdBlue, GPL, accesorii auto, uleiuri, dar și stație de încărcare electrică, RST Târgoviște răspunde nevoilor diverse ale consumatorului modern. Clienții au la dispoziție și o stație de plată a facturilor pentru utilități, dar și rate sau diverse plăți. La RST Târgoviște puteți găsi și produse proaspete de patiserie, sandviciuri, cafea Lavazza, alături de răcoritoare, snakuri, dulciuri, care pot fi servite și la terasa stației, în condiții de siguranță anticovid-19.

Pentru a fi la curent cu alte oferte și promoții, puteți urmări și pagina de Facebook a stației de carburanți RST https://m.facebook.com/RST.Targoviste/?ref=bookmarks  „

Distribuie:

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media