Alegeri, dar şi excluderi, în PDL Dâmboviţa, după Referendum!

 

Colegiul Director al PDL Dâmboviţa se va întruni după 29 iulie pentru completarea posturilor vacantate în BPN, prin demisia primvicepreşedintelui Valentin Calcan, trecut la PSD şi a secretarului executiv, Mihail Vădan. Conform vicepreşedintelui Marin Antonescu fiecare post este râvnit de mai multe persoane.

Tot la colegiu se vor discuta şi propuneri de excludere. Conform unor surse din partid, este vizat demisionarul Mihail Vădan, care ar fi negociat cu 2 dintre partidele ce formează USL. Este de notorietate relaţia de amiciţie dintre directorul APIA, Vădan şi Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, liderul Partidului Conservator. 

Sursele spun că excluderea îl paşte şi pe fostul viceprimar al Târgoviştei, actual consilier judeţean, Paul Briceag, acuzat şi el de negocieri politice cu PC. Paul Briceag nu a fost un coleg prea comod de partid, nici în mandatul deţinut la primăria municipiului. Acesta, ar fi apărut la şedinţa în care se propunea excluderea sa, unde a susţinut că nu există elemente statutare pentru excluderea sa. Acelaşi surse democrat liberale spun că Briceag ar fi fost apărat şi de alţi colegi de partid.

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro