Agenda electorală: Vizită a ministrului sănătății, în județul Dâmbovița

Distribuie:

Ministrul Sănătății, doamna Sorina Pintea, s-a aflat miercuri, 22 mai, într-o vizită în județul Dâmbovița care a cuprins spitalele din Găești și Târgoviște. Ministrul Sănătății a fost însoțită de președintele PSD Dâmbovița, Rovana Plumb, candidatul PSD care deschide lista pentru alegerile europarlamentare. Ministerul Sănătății a acordat Spitalului Orășenesc Găești o finanțare de 2,9 milioane de lei pentru achiziționare de aparatură medicală de radiologie digitală.
“Spitalele mici sunt spitale de suport și ele trebuie dotate astfel încât orice pacient care intră aici să poată fi investigat. Aparatele de radiologie din spitalele mici sunt aparate vechi din 2000 – 2004 care nu mai corespund standardelor și normelor. Suntem într-un proces de înlocuire a acestora ” a declarat ministrul. Aceasta a încurajat spitalul găeștean să solicite și dotarea cu un computer tomograf, dar și reabilitarea unor secții.
“Vreau să mulțumesc tuturor cadrelor medicale de aici din județ care au grijă de sănătatea dâmbovițenilor și nu numai. Nu pot să nu spun că ne ținem de cuvânt și că astăzi guvernarea PSD mai face un pas înainte în întâmpinarea nevoilor sistemului de sănătate din județul Dâmbovița.” a precizat Rovana Plumb, președintele PSD Dâmbovița.
Vizita s-a încheiat cu o întâlnire cu medicii și personal sanitar din județul Dâmbovița. Aceștia au mulțumit Ministerului Sănătății pentru creșterile salariale din domeniu, dar și pentru programul de dotări cu aparatură medicală care vizează toate spitalele din județul Dâmbovița. (P)

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro