Adrian Ţuţuianu o apară pe Rovana Plumb în contextul materialelor de presă defăimătoare

Distribuie:

Liderul PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că are o relaţie de colaborare foarte bună cu ministrul Mediului, Rovana Plumb, şi că nu a concurat cu aceasta la şefia organizaţiei PSD Dâmboviţa. Declaraţiile au fost făcute în urma unor materiale de presă realizate de un post central de televiziune care spunea că între Rovana Plumb şi Adtrian Ţuţuianu ar exista o concurenţă pentru şefia organizaţiei:â şi că Plumb ar vrea să pună mână pe mediul de afaceri dâmbboviţean. ”Sunt lucruri neadevărate, unele de-a dreptul calomnioase cu privire la activitatea doamnei ministru. Vreau să vă spun că am o relaţie de colaborare foarte bună cu doamna ministru, că nu s-a implicat niciodată în gestiunea problemelor care ţin de consiliul judeţean, că nu am avut cu dânsa niciodată vreo concurenţă politică pentru şefia organizaţiei judeţene şi că am făcut de fiecare dată, şi eu, şi dânsa, ceea ce am stabilit împreună”, a precizat Ţuţuianu.

Acesta a mai explicat şi situaţia candidaturii pentru primăria municipiului, un alt punct despre care presa centrală a scris că ar genera tensiuni în partid. ”Candidatura la Primăria Târgovişte nu este una de actualitate. Eu am mai spus asta. Alt lucru pe care l-am mai spus este că eu l-am primit pe Andrei Plumb în organizaţia municipală Târgovişte (a PSD, n.r.). Organizaţia Târgovişte a desemnat un candidat în persoana domnului Cristian Stan, dar asta nu exclude şi alte candidaturi şi vom decide când va fi cazul şi vom face sondaje de opinie. După statut, orice membru al partidului are dreptul să candideze la orice funcţie publică. ..Deocamdată hotărârea de condamnare a domnului Boriga nu este nici redactată, până se va soluţiona recursul probabil că va mai curge multă apă şi pe Ialomiţa şi pe Dâmboviţa. Atunci cred că este o problemă falsă”, a mai spus Ţuţuianu. În apariţiile sale publice la Dâmboviţa şi Rovana Plumb a negat că ar există tensiuni în organizaţie, precizând că nu şi-a dorit niciodată şefia PSD Dâmboviţa, ţintind spre funcţii la nivel central.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Un gand despre “Adrian Ţuţuianu o apară pe Rovana Plumb în contextul materialelor de presă defăimătoare

  • 28 septembrie 2013 at 9:23
    Permalink

    Mai aveti de colaborat doi anisori dupa care nu stiu pe cine mai intereseaza colaborare stransa sau larga dintre cele doua fete palide..Am inceput deja sa-l regret pe elefantul portocaliu.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro