Adrian Ţuţuianu: “Municipiul Târgovişte este necondus!” Oare de către cine?

Distribuie:

    Preşedintele CJD, Adrian Ţuţuianu, repetă tot mai des, în apariţiile publice că : “Municipiul Târgovişte este necondus”.  Cu alte cuvinte că echipa din fruntea administraţiei târgoviştene se joacă de-a primăria. Chiar dacă, pe anumite puncte, putem fi de acord cu preşedintele CJD, evident din raţiuni diferite, interesat este că Ţuțuianu atacă echipa în care se află unul dintre oamenii susţinuţi şi promovaţi de domnia sa, Cristian Stan, viceprimar al municipiului din partea PSD şi preşedinte al PSD Târgovişte.

     Cel puţin public, Ciprian Prisăcaru, Cristian Stan şi chiar Gabriel Cioacă par să facă o echipă. Cei trei sunt foarte des văzuţi împreună prin oraş, iar în declaraţiile pubice sunt foarte curtenitorii unii cu alţii şi îşi susţin afirmațiile. Despre atacuri nu poate fi vorba. Cristian Stan își asumă public acțiuni ale executivului primăriei, precum și aparițiile cu echipa, în numele primăriei municipiului Târgoviște, lucru normal de altfel, primăria nefiind neapărat un câmp de bătaie.

     Prin declarațiile președintelui, acesta pare că joacă o carte de independent politic, ce nu are cum să-i facă bine, pe termen lung, potențialului candidat PSD Târgoviște, Cristian Stan, aflat în această echipă care lasă municipiul necondus. Sau poate că președintele vrea să-l scoată pe Stan de la vârful primăriei fără “daune de imagine”, cu scuza că lucrurile nu merg cum trebuie și de aceea repetă obsesiv că: “Municipiul Târgovişte este necondus”. Vom vedea! În orice caz pentru viitorul politic al lui Cristian Stan se impune o clarificare rapidă!

Și totuși: ADRIAN ȚUȚUIANU NU PREA MAI VREA ALEGERI ANTICIPATE LA TÂRGOVIȘTE

coresi

Foto ianuarie 2015, cu echipa care lasă Târgoviștea necondusă, în opinia lui Adrian Țuțuianu

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “Adrian Ţuţuianu: “Municipiul Târgovişte este necondus!” Oare de către cine?

  • 29 ianuarie 2015 at 5:39
    Permalink

    dar judeţul, judeţul e condus? 🙁

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro