Adrian Ţuţuianu, jigniri grave la adresa liderului PNL, Iulian Vladu: “E atât de prost..”

Jigniri fără precedent la adresa copreședintelui PNL Dâmbovița, Iulian Vladu. Președintele CJD, Adrian Țuțuianu, l-a catalogat direct ca fiind prost, în contextul în care Vladu a avut un punct de vedere critic la adresa situației din Compania de Apă.

“Asistăm la gargară politică din partea unui individ care n-a înțeles nimic. E atât de prost, încât nu poate să înțeleagă nimic din ceea ce ține de Compania de Apă și de fondurile europene. Nivelul lui este la cel mult de primar al unei comune cu maxim 1000 de locuitori, nu deputat în Parlamentul României”, a declarat Adrian Tutuianu.

Se pare că Vladu nu va rămâne doar prost în opinia dusmanilor, ci îl pasc și alte apelative.

“Vladu vine acum și spune că sunt responsabili Țuțuianu și Stan pentru corecții financiare luate în condițiile în care domnul Caracota era președintele CA la Compania de Apă pe vremea aia. Mai bine tăcea, că s-a făcut de râs. Și, până acum, am fost eleganți cu domnul Vladu, dar, de acum încolo, nu o să mai fim și o să arătăm nivelul dumnealui.”, a declarat și Cristi Stan, primarul interimar al Târgoviștei.

: 3 ganduri despre “Adrian Ţuţuianu, jigniri grave la adresa liderului PNL, Iulian Vladu: “E atât de prost..”

 • 26 noiembrie 2015 at 1:25
  Permalink

  nu că Vladu ăsta ar fi minunea dâmboviţeană, dar cei doi păpuşari, cel mare, judeţean, şi cel mic, local, simt că se apropie funia de par.
  dezastrul spre care se îndreaptă compania de apă reliefează şi caractere, cît sînt de laşi cei doi, cum caută ei să se spele pe mîini de directorii numiţi tot de ei.
  ştiau foarte bine încă din 2013 ce se petrece acolo, dar iată unde s-a ajuns cînd nişte avocăţei îşi bagă coada.
  ieşirile lor mîrlăneşti, la intimidare, arată cum “corecții financiare” nasc “erecţii politicianiste”. 🙁

  Reply
 • 25 noiembrie 2015 at 21:19
  Permalink

  Tzutuianu esti atat de destept incat ai facut facultatea la fara frecventa , la cativa ani dupa marele liceu din Campina. Totusi nu e mata de vina ca tu ai devenit in halul asta.

  Reply
 • 25 noiembrie 2015 at 20:15
  Permalink

  Mai pitifelnicule TzuTza, ma tu te-ai uitat atent cat esti de penibil, ma tu daca nu crezi ca ai defecte, atunci de ce-ti zicem toti Strambu. Asa ca baga repede capul in buda, trage apa si racoreste-ti creierul ala putin si dupa aceea ia-ti pastilele prescrise de la Marcutza.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro