Adrian Ţuţuianu, în chip de măicuţă, pe pagina de FB a unui deputat PSD

          Nu este pentru prima dată când în mediul virtual circula foto satirice care îl au în centru pe preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu. Există şi o pagină de facebook al cărui administrator postează doar fotografii satirice cu oamenii politici locali.  Una dintre cele mai noi imagini care circulă în mediul on line, a fost postată astăzi şi de deputatul Radu Popa, aflat în conflict deschis cu Adrian Ţuţuianu. Cei doi am ajuns să se jignească în apariţiile publice. Preşedintele PSD Dâmboviţa apare acum în chip de măicuţă catolică.

     Acest gen de umor a intrat în atenţia publicului larg după atacul terorist de la redacţia ziarului de satiră francez Charlie Hebdo. Sperăm însă că preşedintele PSD Dâmboviţa nu va începe un “jihad”, mai ales că trucajul este unul foarte reuşit. 🙂

tutuianu parodie

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Un gand despre “Adrian Ţuţuianu, în chip de măicuţă, pe pagina de FB a unui deputat PSD

  • 25 ianuarie 2015 at 22:38
    Permalink

    ce sa mai comentez CA AM CAM OBOSIT DE 25 ANI TOATA MASS MEDIA DA TARE SI POLITICIENII ISI VAD DE TREABA ,, CAINII LATRA URSUL TRECE ,, SI EI MERG LA VANATOARE , FAC VILE CONTRCTE DE DRUMURI FACUTE SAU NEFACUTE , SI SA SCHIMBAT PE ICI PE COLEA ,,, NOROC CA AVEM O SPERANTA IN IOHANNIS SI IN KOVESI CA AICI IN DAMBOVITA ,, NU SA SCHIMBAT NIMIC ACEEASI , SI ACEEASI DIN 1990 !!!

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro