Topul firmelor din județul Dâmbovița! Care sunt cei mai mari exportatori din județ

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița (CCIAD) a organizat ediția a XXIV-a a Topului Firmelor din județ. Topul se realizează pe baza informațiilor din situațile financiare ale societăților, declarate pentru anul anterior, în funcție de codul CAEN.

În Dâmbovița sunt înregistrate la Registrul Comerțului 14. 968 de comercianți persoane juridice și 12.322 comercianți persoae fizice. Doat 833 de societăți au capital străin. „La întocmirea clasamentului pentru 2016 au participat 8.655 sociăți din care au fost selecționate conform metodologiei, 912 firme clasate în primele 5. ” a precizat Gelu Rusescu, președintele CCIAD.

În topul exportatorilor din județul Dâmbovița conduce compania Arctic, urmată de ASO Cromsteel și Nimet. Topul este completat de Sun Garden Mangement, Nubiola România, Uzina Mecanică Mija, ELJ Automotive Titu, Paola confecții, Virix Prod și Vasony Prod.

CCIAD a tipărit și un catalog al Topului Firmelor 2016. Acesta va fi distribuit atât în țară, cât și în străinătate prin camerele de comerț, diferite instituții economice și ambasade.

 

Printează articolul Printează articolul

#Citeste si:Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!


Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public si nici nu va fi folosit in scopuri promotionale

Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂Lasă un răspuns