Virgil Guran, noul președinte PNL Dâmbovița. Alegerile sunt doar o formalitate. Bogdan Simion s-a retras

De la ora 17:30, liberalii dâmbovițeni își vor alege noul președinte al organizației. Inițial și-au depus candidatura patru liberali: Virgil Guran (fost deputat, vicepreședinte PNL), Bogdan Simion (președinte PNL Vulcana Pandele), Tiberiu Gheorman (președinte PNL Cândești) și Ciprian Preduț (membru PNL). Bogdan Simion și-a retras însă candidatura, motivându-și gestul într-o postare pe facebook în care spune că nu poate câștiga pentru că listele de delegați ar fi făcute în favoarea lui Guran, dar și pentru că foștii PDL-iști nu sunt la fel de uniți ca foști PNL-iști (postarea integrală mai jos). Au rămas în cursă: Virgil Guran, Tiberiu Gheorman și Ciprian Preduț, alegerile fiind unele fără emoții pentru primul dintre ei.

Virgil Guran nu este dâmbovițean, dar în ultimii ani a avut sarcini de organizare în filiala PNL din județul nostru, cunoscând realitățile locale. Este unul din apropiații lui Ludovic Orban, fiind ales și vicepreședinte la nivel național, dar și unul dintre comunicatorii partidului. Orban va fi prezent la Conferința de Alegeri, ce se va desfășura la Clubul Studenților din Târgoviște.

………………………..

Înainte de o face oficial, am considerat firesc să fac public intenția mea de a mă retrage din cursa pentru șefia PNL Dâmbovița, pentru ca cei care m-au susținut cu adevărat să nu afle acest lucru în sală!
Motivul este unul singur si anume:
Deși niciun nume important din PNL Dâmbovița nu a dorit (sau de frică) să candideze impotriva lui Virgil Guran, “curajoși” ce doar îi injură pe la spate pe Ludovic Orban, Gabriel Grozavu si Gabriel Plăiașu, așteptând minunea ca aceștia să-și “frângă gâtul” la europarlamentare, nici alternativa Simion Mircea Bogdan se pare ca nu le convenea prea mult în realitate din simplul motiv “că de ce sa fiu eu”, fapt pentru care am decis să îmi retrag candidatura pentru funcția de de președinte al PNL Dâmbovița, calculul REAL al hârtiei arătând ca nu pot câștiga din doua motive:
1- listele de delegați au fost făcute….așa cum au fost făcute!!!
2- cei din fostul PD-L nu sunt așa de uniți ca cei din fostul PNL
Veți constata diseară, in sală, absențe majore, cel putin 20 de lideri importanti (parlamentari, fosti parlamentari, primari, etc) care iși declarau susținerea față de mine…. dar care nu participă la alegeri, fiecare dintre aceștia invocând diverse motive pentru care nu pot ajunge la ședință!
Țin să multumesc PRIMARILOR SINCERI ( se știu ei care sunt) dar și să-i arăt cu degetul pe cei nesinceri, respectiv pe cei de la Butimanu și Petrești!
Multumesc totodată si zecilor de delegați simpli care mi-au arătat simpatie și pe care i-am simțit alături, dar și celor cu care am purtat discuții private insă pe care nu pot să-i enumăr. – Bogdan Simion

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro