Vicepreședinte PSD Dâmbovița despre înregistrarea lui Țuțuianu: “Am avut printre noi un om fără caracter, o jigodie, un trădător”

Distribuie:

Mai mulți primari PSD din judeţul Dâmboviţa  spun sunt hotărâţi să meargă până în „pânzele albe”  pentru a-l susţine pe  preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, pe care preşedintele PSD, Liviu Dragnea l-ar vrea exclus  din partid.  Până la Ședința Comitetului Executiv Național,  care se pare că va avea loc totuşi săptămâna viitoare,  în judeţul Dâmboviţa, primarii fac front comun şi își declară public susținerea pentru președintele PSD Dâmbovița. Pe 12 octombrie, PSD Dâmbovița a făcut publică și  o listă a primarilor care au semnat o declarație de susținere a lui Adrian Țuțuianu.

Vicepreședinte PSD Dâmbovița, primarul comunei Corbii Mari, Ionuț Bănică vede problema înregistrărilor și într-o altă cheie. Acesta spune că discuția este dovadă că Adrian Țuțuianu discută cu primarii problemele delicate ale partidului și că persoana care a înregistrat va fi identificată.

Toți primarii au semnat o scrisoare de susținere a președintelui Adrian Țuțuianu și vreau să vă spun că este un act serios, noi chiar îl susținem pe domnul președinte, suntem alături de dumnealui până la capăt… Eu discut cu mai mulți primari, suntem colegi, nu am auzit un primar care să facă altă discuție în afară de susținerea președintelui Adrian Țuțuianu. Suntem alături de președintele Adrian Țuțuianu și îl susținem până la capăt, indiferent care va fi mersul… (…) Dacă nu se va ține cont de scrisoarea noastră de susținere, vom acționa și noi în consecință. Suntem alături de domnul președinte și vom rămâne alături de dumnealui… Eu am fost la ședința respectivă, din păcate am avut printre noi un om fără caracter, o jigodie, un trădător… Nu se poate ca o parte dintre noi să se vaite că avem un președinte care ia decizii într-un cerc restrâns sau discreționare, iar în momentul în care discută probleme adevărate să-l înregistrezi. (…) Este dovada faptului că președintele Țuțuianu ne consultă pe probleme destul de delicate, probleme care s-au discutat acolo, dar din păcate a fost acolo și un om fără caracter, un om care doar asta știe să facă, să înregistreze și să umble cu înregistrări pe aici și pe la București. Nu vă faceți griji, mai devreme sau mai târziu, va fi identificat… Sunt sigur de asta, dar nu putem să intrăm într-o paranoia… Când va fi identificat personajul respectiv sigur își va ocupa locul care îl merită. (…) Aș mai avea ceva de completat… Niciodată, dar niciodată, președintele Adrian Țuțuianu nu a discutat despre vreo plecare din partid, ba dimpotrivă, a spus întotdeauna că rămânem în partid… Rămânem în partid și vom fi alături de președintele Adrian Țuțuianu”, a declarat Ionuț Bănică, vicepreședinte PSD Dâmbovița, primarul comunei Corbii Mari.

 

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro