Unul din “vânătorii roșii”, apropiați de Liviu Dragnea, vine șef la IPJ Dâmbovița!

sursa foto: riseproject.ro

Comisar șef de poliție Valentin Dumitrașcu, inspector șef al IPJ Teleorman, a fost delegat, pentru o perioadă de două luni, la conducerea IPJ Dâmbovița, conform MDI Tv. Dumitrașcu va prelua conducerea IPJ Dâmbovița începând cu data de 22 noiembrie.

Sorin Păun, actualul inspector delegat la șefia IPJ Dâmbovița, este în concediu medical și și-a depus dosarul pentru pensionare. Acesta fusese, la rândul său, delegat la conducerea poliției dâmbovițene.

Valentin Dumitrașcu este unul din numele apărute în ancheta RiseProject – “Vânătorul roșu” –  legată de „valiza Tel Drum”. Dumitrașcu este unul din apropiații managerului Tel Drum, Petre Pitiș și ai fostului șef PSD, Liviu Dragnea, cu care mergea la vânătorile din județ. Imediat după ancheta jurnalistică, șeful IPJ Teleorman a somat jurnaliștii să dezvăluie sursa anchetei de presă și identitatea celor care au oferit informațiile.

Dumitraşcu este inspectorul şef al IPJ Teleorman din octombrie 2012, fiind anterior împuternicit adjunct al şefului IPJ Teleorman în perioada mai-octombrie 2012. Până să fie detaşat în Teleorman, el a fost ofiţer specialist în cadrul IGPR la Direcţia Operaţiuni Speciale (2008-2012) şi şef grup intervenţie – Grupul Special de Protecţie şi Intervenţie Acvila Bucureşti (2003-2008).


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro