Un nou proiect lansat de PNL Târgoviște – „Târgoviște are viitor, o perspectivă liberală”

„Târgoviște are viitor, o perspectivă liberală”! Acesta este noul proiectul lansat de Organizaţia PNL Târgovişte, care se va derula pe parcursul unui an de zile, în vechea Cetate de Scaun a Ţării Româneşti.

Proiectul vizează îmbunătățirea calității vieții locuitorilor oraşului…  pe termen mediu și lung şi va fi coordonat de preşedintele PNL Târgovişte, Aurelian Cotinescu, care a reuşit într-un timp foarte scurt să pună în mişcare această organizaţie liberală. Pentru ca ideea lor să aibă succes, liberalii târgovişteni vor să –i atragă în acest proiect ambiţios şi pe reprezentanţii mediului de afaceri, pe cei din mediul şcolar şi universitar, clasa politică, dar şi autorităţile publice locale.

Plecând de la raționamentul că acolo unde sunt mai multe persoane cooptate în acest proiect vom avea o idee mai bună, păreri mai multe, încercăm să cooptăm întreaga societate alături de noi, încercăm să cooptăm mediul de afaceri, mediul școlar și universitar. Ne-am propus să avem o colaborare directă și fructuoasă cu Primăria Târgoviște și invităm în acest proiect bineînțeles și întreaga clasă politică. Considerăm că măsurând percepția cetățenilor vom avea cu adevărat un răspuns clar asupra problemelor cu care aceștia se confruntă în orașul nostru și asupra a ceea ce își doresc pentru dezvoltarea municipiului nostru. Este foarte important ca plecând de la întâlniri cu mediul de afaceri să aflăm exact problemele cu care acesta se confruntă, să vedem exact problemele din piața muncii, iar ulterior prin întâlniri cu mediul școlar și universitar să vedem cum aceste instituții pot să aducă pe piața muncii, cu adevărat, absolvenți de care mediul de afaceri  are nevoie. Este foarte important să creem această armonie între învățământ și mediul de afaceri astfel încât să dezvoltăm cu adevărat orașul nostru și piața muncii.

Plecăm de la următorul fapt… Suntem la 60 km de cea mai bogată zonă economică a țării, zona Ilfov – București, acolo unde se face peste 30% din PIB –ul României! Este o oază a prosperității de care noi, târgoviștenii, nu am fost în stare să beneficiem. Nu am reușit să aducem nici măcar o fărâmă din prosperitatea acelei zone, aici, la noi, cu toate că distanța este foarte scurtă. Suntem în acest triunghi al bunăstării și ne referim la București – Pitești – Ploiești, iar Târgoviștea este cea mai săracă zonă din acest triunghi. Nu am reușit să avem infrastructura necesară, nu am reușit să aducem proiecte majore în această zonă, nu am reușit să facem lobby acestui oraș deși istoric vorbind suntem poate cel mai important oraș al zonei. Propunem să avem încredere în posibilitățile de dezvoltare și printr-o mai bună comunicare să schimbăm fața acestui oraș. Analiza se va întinde pe parcursul unui an de zile. Proiectul se va derula prin comisiile de specialitate din organizația noastră, se va lucra prin președinții de cartiere și președinții de secții de vot astfel încât informațiile culese de la cetățeni să fie transmise, centralizate și transformate în idei care să vină în întâmpinarea nevoilor de schimbare a orașului. Vizăm o mai bună comunicare și o transformare a infrastructurii, transportului, turismului, culturii și de ce nu a situației sportului în acest oraș’’, a declarat recent președintele PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro