TÂRGOVIŞTE: Vodafone Store Independenţei, redeschis după un nou concept! Vezi cum arată

Vodafone Store Independenţei din centrul municipiului Târgovişte şi-a redeschis, astăzi, porţile, primindu-şi clienţii într-un spaţiu redefinit pentru a-i plasa în centrul atenţiei. Vodafone Store Independenţei are, după reorganizare, mai mult spaţiu şi mai multe birouri în care consultanţii discută cu publicul, ceea ce va duce la scăderea timpul de aşteptare al clienţilor Vodafone.

Noul concept la magazinului Vodafone Store Independenţei Târgovişte plasează utilizatorii în centrul atenţiei şi le oferă acces mai rapid la cele mai noi şi performante terminale, conectate în permanenţă la Supernet, la viteze de 4 G de top. Consultanţii noştri sunt pregătiţi să răspundă la orice întrebări despre produsele şi serviciile Vodafone” a declarat Cristian Damoc, Manager Retail Vodafone.

Noul Vodafone Store Independenţei este deschis de luni până vineri între orele 8:30 – 19:00 şi sâmbăta între 9:00- 15:00. Clienţii pot vedea, pot testa sau afla informaţii despre produsele aflate în categoria promoţiilor speciale aflate pe site-ul  Vodafone, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de prezenţă pe piaţa de profil din România. 


Vodafone Store Independenţei Târgovişte, Bulevardul Independenţei, B6PP 

Program Luni – Vineri 8:30 – 19:00

                Sâmbătă 9:00- 15:00

 

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca