Sute de oameni îi aruncă cuvinte grele lui Adrian Țuțuianu pe pagina sa de facebook

Pagina de facebook a președintelui PSD Dâmbovița (https://www.facebook.com/PaginaAdrianTutuianu/) a fost asaltată de oameni nemulțumiți de decizia acestuia de a se opune președintelui Liviu Dragnea. La câteva ore de la apariția scrisorii, Țuțuianu a postat un mesaj în care își explica gestul politic. Acesta și-a ilustrat textul cu o fotografie din vremea când era ministru al Apărării:

Nu sunt un om al spectacolului public, al „show-ului”. Sunt o persoană foarte serioasă, un membru corect și devotat al #PSD.

Demersul de astăzi (care nu e doar al meu, ci al multor colegi, lideri cu greutate) trebuie văzut în termenii responsabilității totale față de acest partid. Dacă am făcut acest pas, l-am făcut pentru că nu mai putem privi nepăsători la degradarea nedreaptă a imaginii PSD. Asumarea unor decizii care să dea suflu nou partidului și guvernării e inevitabilă și scrisoarea noastră trage acest semnal de alarmă.

Altfel, vă îndemn pe toți să citiți conținutul ei. Veți găsi acolo toate răspunsurile. 
P.S: Nu mi-am asumat niciodată gesturi politice, fără ca ele să aibă întărirea Organizației pe care o reprezint. Înainte de a face acest pas, am primit mandatul PSD #Dâmbovița în acest sens.

Mesajul a fost receptat, cu preponderență, negativ. Sute de comentarii s-au strâns în câteva ore, în care liderul dâmbovițean este catalogat drept trădător, slugă a serviciilor, om al lui Iohannis, hastagist etc. Sunt și internauți care îi apreciază gestul și îl felicită pentru acesta. Deocamdată administratorii paginii nu au șters nici unul din mesajele negative. Reproșuri au venit și pe pagina oficială a organizației PSD Dâmbovița, dar o parte din mesaje au fost șterse.

Publicăm mai jos o parte din mesajele adresate liderului PSD Dâmbovița de către electoratul virtual:

 

 

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Un gand despre “Sute de oameni îi aruncă cuvinte grele lui Adrian Țuțuianu pe pagina sa de facebook

 • 20 septembrie 2018 at 11:35
  Permalink

  cum nu mă dau cu feisbucu, să zic și eu ceva aici: niște pesediști văcsuiți în democrați patrioți s-au supărat pe Daddy c-a luat grosul și lor le-a dat ciosvîrte, c-a luat partidul și țara pe persoană fizică
  scrisoarea nu este nici pe departe un document programatic de reformă, vechile năravuri sînt evidente: clientelism, mituirea boborului, naționalism excesiv, același partid-stat care să se lupte cu justiția
  să nu uităm năravurile Țuțuianului înscăunat la putere: “Am văzut acum câteva seri pe Animal Planet niște urangutani care semănau cu voi”. (mai, 2015)
  cine uită nu merită! 🙁

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro