Sfaturi despre cum să pariezi pe tenis

Tenisul este unul dintre cele mai populare sporturi când vine vorba de pariuri. Pasionații de pariuri sportive pariază pe tenis, deoarece există meciuri aproape în orice zi a anului, iar cotele  sunt de regulă mari. Faptul că nu este posibil un rezultat de egalitate între adversari ajută, de asemenea, la popularizarea pariurilor pe tenis, deoarece acest lucru crește șansele de câștig.

Este un sport în care pariurile live sunt destul de populare, deoarece jocul este de obicei dinamic, există puține întreruperi, iar meciurile sunt de obicei lungi.

Analizează întâi întâlnirea

Primul sfat pe care ți-l putem da, atunci când pariezi pe tenis, este să te informezi întotdeauna în mod corespunzător despre meciul pe care dorești să pariezi. Este foarte important să știi în ce formă se află ambii jucători, dacă este sau nu un turneu important, istoria confruntărilor anterioare dintre ei, predilecția pentru o anumită suprafață și așa mai departe. Merită să citești și  ponturi tenis oferite gratuit de experți în domeniu.

De asemenea, este vital să știi dacă există un turneu important imediat după, deoarece pot exista situații în care jucătorii de renume să fie eliminați din primul tur, deoarece nu doresc să se forțeze prea mult înainte de marea confruntare.

De exemplu, este ușor de înțeles faptul că un jucător de tenis nu dă totul în timpul unui turneu mai mic atunci când urmează Wimbledon-ul, fie faptul că simte un fel de disconfort sau că a suferit o accidentare. Cunoașterea stării fizice și a formei jucătorilor este vitală.

Performanțele din edițiile trecute ale aceluiași turneu pot fi de asemenea utile, mai ales dacă jucătorul s-a descurcat bine în trecut. Dacă da, este normal să vrea să ajungă cât mai departe în turneu pentru a pierde cât mai puține puncte posibile în clasamentul ATP / WTA.

Un factor de interes special este acela de a afla dacă jucătorii domină sau nu suprafața pe care are loc un turneu. Un meci între Nadal – Federer pe zgură diferă de cel pe teren rapid și acest lucru poate influența mult viitorul pariurilor plasate.

Pariază live dacă este posibil

Pariurile live pe tenis sunt mai recomandate decât cele înainte de eveniment. Jocurile de tenis adesea oferă surprize referitoare la jucătorii, care în principiu, sunt favoriți, dar în final nu răspund așteptărilor.

Este indicat să urmărești jocul în timp ce se joacă și să plasezi pariurile în consecință. Pariul live îți permite, de asemenea, să obții profituri sau să reduci la minimum pierderile, dacă casa de pariuri îți permite să închizi pariurile în avans.

Dacă te înregistrezi la mai multe case de pariuri ai posibilitatea, de asemenea, să o alegi pe cea care îți oferă cele mai mari cote.

Piețe populare în tenis

Cele mai populare pariuri pe tenis sunt de obicei numărul exact de seturi, jocuri totale sau pariurile cu handicap. În ceea ce privește numărul de seturi, depinde dacă este un turneu de Grand Slam cu meciuri de cinci seturi sau un turneu mai puțin important, cu trei seturi.

De asemenea, poți paria pe numărul exact de seturi pe care îl va avea meciul. Dacă este un meci a priori, inegal, pariul pe numărul minim de seturi este de obicei alegerea corectă.

După cum am spus, pariurile cu handicap ajută la creșterea cotelor,  în special în meciurile dintre jucători care nu sunt la fel de bine pregătiți.

Să luăm un exemplu. Într-un meci dintre Federer și Nadal, de exemplu, poți paria pe câștigătorul Federer -4.5 jocuri sau Verdasco +4.5.

Asta înseamnă că, dacă meciul s-ar încheia 6-4 și 6-3 în favoarea Federer (12-7 în total), ai câștiga dacă ai paria pe elvețian, deoarece scăzând sau adăugând jocurile cu handicap, rezultatul final ar fi de 7,5 contra 7 în primul caz și 12-11.5 în cel de-al doilea.

Sfaturi finale

Nu este de obicei o idee bună să pariezi mereu pe favoriții din tenis, deoarece aceste pariuri nu sunt atât de fiabile pe cât ar putea părea la început. Fiind un sport majoritar individual (nu luăm în considerare jocurile de dublu) dacă au o zi proastă, nu există o persoană care să îi ajute, așa cum se poate întâmplă în fotbal.

Nu te sfătuim nici să te ghidezi după cote când vrei să pariezi, deoarece jucătorului favorit i se atribuie cote prea mici prea des, fără a lua în calcul alți factori care ar putea echilibra balanța în favoarea rivalului său, cum ar fi oboseala, starea de spirit sau forma, apropierea unui alt turneu important, accidentări anterioare sau pur și simplu că adversarul său a avut o zi grozavă și a fost imbatabil.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro