Primăria Pucioasa alocă 20.000 de lei pentru sterilizarea a două sute de femele cu stăpân

Distribuie:

Primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana, a anunțat, printr-o postare pe Facebook, că propunerea sa de a aloca o sumă de bani pentru sterilizarea câinilor de rasă comună, care au stăpân, a fost aprobată în Consiliul Local.

Redăm mesajul integral al primarului orașului Pucioasa:

O lungă perioadă de timp am fost puși in imposibilitatea de a rezolva problema câinilor fara stapan de pe domeniul public! Situatia a luat sfarsit o data cu finalizarea procedurii de delegare a Serviciului de gestionare a cainilor fara stapan! Iar efectele acestui lucru au inceput sa se vada!

In urma dialogului purtat cu mai multi iubitori de animale am realizat insa ca pentru a avea un oras fara caini abandonati abordarea noastra trebuie sa fie mult mai complexa! De aceea am venit ieri in fata Consiliului Local si am solicitat alocarea unei sume de bani (20.000 lei) pentru sterilizarea pana la sfarsitul anului a doua sute de femele cu stapan, ce apartin rasei comune sau a metisilor acestora.

Detinatorii de caini de rasa comuna ce doresc sa beneficieze de subventionarea totala a sterilizarii cainilor pe care ii detin trebuie sa depuna o solicitare in acest sens la primaria Pucioasa.

Intre timp noi vom finaliza concesionarea sterilizarii acestor animale catre medicii veterinari interesati.Daca demersul noastru va avea succesul scontat vom continua actiunea de sterilizare si pe tot parcursul anului 2020.Trebuie sa intelegeti faptul ca, mai mult decat orice, eu am obligatia de a asigura linistea si siguranta copiilor si a cetatenilor nostri!

 

PS. Pentru a-i convinge pe iubitorii de câini sa se ralieze inițiativei noastre le aduc la cunoștința faptul ca, in conformitate cu prevederile ART 13.2 din Ordonanța de Urgentă 155/2001, aceștia AU OBLIGATIA de a steriliza câinii aparținând rasei comune sau metișii acestora!

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro