Sfatul de suflet al Iuliei! Cum să afli mesajul din visele tale

Distribuie:

      Visele de noapte au multe semnificatii. Eliberarea traumelor si a negurilor ascunse din subconstient, a temerilor si fricilor inca neconstientizate reprezinta doar o parte din visele noastre. Prin acestea, ne sunt aratate care sunt cele mai ascunse obstacole in calea vindecarii si eliberarii. O alta categorie de vise o reprezinta cele divine, prin care ne sunt date in mod clar „directive” ale Eului Superior asupra anumitor actiuni, sentimente sau orice altceva ar fi pentru binele nostru suprem sa le facem. Noaptea sufletul calatoreste in necunoscut. In mare parte se intoarce Acasa, de unde isi toata forta si energia unei bune functionari a  ceea ce inseamna complexul om: corp-minte-suflet-spirit! De ce sunt foarte greu de deslusit visele? Pentru ca imaginile care apar sunt traduse in limba mintii constiente.

       Or, daca nu ne cunoastem suficient de bine gandurile, tiparele, mentalitatile este foarte greu sa ne dam seama de mesajul primit. Visele divine sunt mai simplu de decodat, in sensul ca orice am primi imediat ne dam seama, intrucat imaginile sunt asociate unor stari de bine, de bucurie, de cunoastere deja a ceea ce este. Aici pot fi incadrate si visele premonitorii. Sunt semnale trimise de Ingeri, ghizi spirituali aflati in Lumina lui Dumnezeu, SupraEu, Suprasuflet etc. Daca in fiecare noapte, inainte de culcare, ma rog si cer Tatalui sa imi arate atat ceea ce este ascuns, cat si mesajele de la Sinele Divin si „conditionez” sa imi aduc aminte dimineata, dupa o anumita perioada de timp incep sa le pun cap la cap si sa formez puzzle – ul. „Doamne, te rog sa veghezi asupra Sufletului meu in timpul calatoriei si sa imi arati tot ceea ce eu am nevoie sa stiu pentru a accesa potentialurile mele divine in viata de zi cu zi! Rog si cer tuturor protectorilor mei celesti, aflati in Lumina Ta – ingeri, ghizi si alte Fiinte de Lumina – sa lucreze asupra mintii mele constiente astfel incat sa imi aduc aminte mesajele si sa le pot interpreta conform a ceea ce am nevoie sa aflu. Multumesc!” – este doar un model de rugaciune, meditatie care a dat rezultate!

        Este foarte important sa aveti un caiet/agenda si un pix langa pat, usor accesibile, astfel incat sa puteti nota noaptea si dimineata la prima ora ceea ce ati visat! Notati atat visul in sine, cat si sentimentele care l-au insotit! Dupa un anume timp, veti observa ca ceva se repeta, subconstientul dorind sa va traga un semnal. Sau mesajele se vor repeta asa incat va veti da seama ce reprezinta la un moment dat! Rugati, dupa aceea, Ingerul Pazitor sa va „traduca” in minte! Cu exercitiu si dorinta profunda de a afla, veti primi cu siguranta ceea ce va trebuie pentru a va elibera de „balast” si sa va umpleti de noua energie a Creatorului! Spor!

Dacă aveți întrebări pe temele abordate sau alte lucruri care vă preocupă le puteți adresa consilierului de dezvoltare personala Elena Iuliana Neagu la numărul de telefon 0727 738637 sau e-mail:  [email protected]

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro