Sebastian Marin, replică pentru Țuțuianu: “E posibil ca drumul pe care merge să îl fi zdruncinat cam rău”

Secretarul executiv adjunct al PSD Dâmbovița, Sebastian Marin, a reacționat astăzi pe pagina sa de facebook, după ce fostul președinte PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, l-a amintit în cadrul unei conferințe de presă, spunând că nu a avut niciodată legătură cu partidul.

“Am ascultat, astăzi, un fost președinte al PSD Dâmbovița vorbind despre mine. Îmi vine greu să îmi închipui că a uitat cum, în perioada 2005 – 2012, deschideam împreună ușile regretatului președinte de organizație PSD Dâmbovița, de la vremea respectivă. Sau cum era numai lapte și miere în campaniile din 2008, 2009, 2012.

Cum am spus, sunt convins că nu a uitat. E posibil, însă, ca drumul pe care merge să îl fi zdruncinat cam rău. Zi de zi, dovedește doar că singurul lucru pe care știe să îl facă perfect este atacul la persoană și singura politică în care are experiență este cea a urii și a denigrării. Dar cine seamănă vânt…” a scris Sebastian Marin.

Sebastian Marin a fost membru al PSD din 2005. A părăsit formațiunea în 2016, tot pe fondul unor atitudini ale fostului lider, Adrian Țuțuianu.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro