Rovana Plumb: “Ne așteaptă un 2019 plin de provocări – dar mai ambițios, mai hotărât, mai bun”

Stimați dâmbovițeni, dragi prieteni,

Sărbătoarea Crăciunului este oportunitatea noastră să ne bucurăm de liniște și să reflectăm asupra tuturor reușitelor din anul care e pe cale să se încheie. 2018 a fost un an al marilor reforme pentru oameni, în care îndeplinirea promisiunilor cuprinse în programul de guvernare PSD-ALDE a reprezentat coloana vertebrală a politicii noastre. Guvernul României a continuat să se orientează către dezvoltare în plan local, susținută prin fondurile și instrumentele necesare. Dezvoltarea în plan local este o prioritate asumată deschis de Guvernul României, este viziunea noastră pentru dezvoltarea țării, la baza căreia stau comunități locale puternice și oameni care se bucură de respect și demnitate.

În 2018, România a depășit pragul de 20% ca absorbție a fondurilor europene, direcționate către mari proiecte, dar și către multiple inițiative în plan local. Județul Dâmbovița se află în topul județelor României, din punct de vedere al absorbției fondurilor europene, direcționate către proiecte de infrastructură și nu numai. Acest lucru demonstrează capacitatea noastră de muncă, ambiția dâmbovițenilor și dorința de valorificare a tuturor oportunităților disponibile. Viitorul județului și al regiunii noastre sunteți dumneavoastră, cei harnici și implicați, uniți, solidari cu cei din jur.

În anul 2018 m-am întors acasă, în Dâmbovița, ca Președinte interimar al organizației Partidului Social-Democrat. Am avut parte de o primire călduroasă din partea dâmbovițenilor și a colegilor, alături de care voi continua să cred într-o Românie modernă și respectată în Europa. Ne așteaptă un 2019 plin de provocări – dar mai ambițios, mai hotărât, mai bun. Cu dumneavoastră, stimați dâmbovițeni, dragi prieteni, România crește frumos și sigur, în fiecare zi.

Fie ca anul 2019 să ne găsească mai uniți și mai determinați să construim împreună un viitor luminos pentru țara noastră. Pășind împreună către viitor, sper ca Sfintele Sărbători să vă aducă un moment de tihnă și bucurie, alături de familie și de toți cei apropiați. Vă doresc multă sănătate, putere, prosperitate și împliniri în anul care urmează!

Cu drag, a Dumneavoastră,

Rovana Plumb


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro