PSD Dâmbovița întinerește! Modificări în structura listelor pentru consilii, dar și a candidaturilor de primari

Distribuie:

Social democrații locali vor renunța la unii dintre aleșii cu mai multe mandate la activ, pentru a le face loc tinerilor. Schimbarea de gardă se face atât pentru primării, cât și pentru consilii locale.

Partidul Social Democrat va avea candidați în toate localitățile pentru Consiliile Locale. Avem liste complete de consilieri locali și cred că nu este o surpriză ca cel mai mare partid din județul Dâmbovița și din România să aibă aceste liste în majoritatea localităților, ba chiar avem și competiție internă pe locurile eligibile din Consiliile Locale.

Sunt foarte multe nume noi, mai ales pentru funcția de primar, candidați tineri, venim cu oameni tineri care vor să dezvolte localitățile respective. Vă pot spune că există unele comune în care avem candidași PSD în funcție și candidați noi pentru fotoliile de primar”, a declarat Corneliu Ștefan, președintele organizației.

Una dintre localitățile în care seniorii vor lăsa locul tinerilor la candidaturi este Doicești.

Schimbări vor fi și la nivelul municipiului:  ”Vor fi oameni tineri pentru că, nu-i așa, trebuie încet, încet să pregătim și noi viitorul acestui partid. Este foarte important acest lucru, un partid care nu-și pregătește viitorul la un moment dat, cu siguranță, va dispărea.” a precizat Cristian Stan, președinte PSD Târgoviște.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro