Producătorul târgoviştean Livas Clothing şi-a rebrenduit magazinul!

Singurul magazin de desfacere al producătorului  Livas Clothing,  aflat la Târgovişte pe Calea Domnească, s-a redeschis cu o nouă imagine şi sunt un nou brand: „Per Lei”. Într-o atmosferă mai modernă şi mai caldă, brandul „Per Lei” păstrează aceleaşi preţuri accesibile pentru îmbrăcămintea de calitate produsă de Livas Clothing şi exportată în Europa. De asemenea, clientele beneficiază permanent de reduceri şi promoţii.

Calitatea materialelor şi a manoperei, precum şi designul hainelor sunt recunoscute la nivel internaţional. La începutul acestui an, producătorul târgoviştean a fost invitat la Paris în Expoziţia Internaţională Premiere Vision, care reuneşte producători din domeniu din întreaga lume, selectaţi pe baza rezultatelor şi a calităţii produselor pe care le oferă. Multe dintre creaţiile prezentate la Paris pot fi achiziţionae din magazinul târgoviştean.


Livas Clothing este o afacere de familie, începută în 1994 și  de către cipriotul John Ioannou, care a început această activitate de la 0 și a construit-o până la aproximativ 600 de angajați în prezent, precum și cu o capacitate de 2.000.000 articole de îmbrăcăminte pe an.

Per Lei + magazinul Livas Clothing,  pe Târgovişte pe Calea Domnească (visavi de fostul Reiffeisen)


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca