Preşedintele PNL Târgovişte: „Este și un moment istoric prin care ne putem desprinde de trecut, de PSD și de rămășițele comunismului”

Distribuie:

După victoria categorică repurtată în primul tur al alegerilor prezidenţiale, în municipiul Târgovişte, pentru candidatul lor, Klaus Iohannis,  preşedintele PNL Târgovişte, Aurelian Cotinescu  este optimist că acelaşi lucru se va întâmpla şi la cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, de duminică 24 noiembrie 2019, când românii sunt invitaţi la urne să-şi aleagă preşedintele pentru următorii cinci ani. În conferinţa de presă de joi, 21 noiembrie, de la PNL Dâmboviţa, deci cu două zile înaintea marelui eveniment, liderul liberal îi îndeamnă pe târgovişteni să iasă masiv la vot, într-un număr cât mai mare, pentru a-şi susţine favoritul…

„Suntem la finalul celei de-a doua campanii pe care am condus-o la Târgoviște și pot să vă spun că organizația liberală târgovișteană este pe un trend pozitiv, ascendent. Am reușit să câștigăm în fața PSD-ului alegerile europarlamentare, am reușit să scoatem un scor foarte bun și să învingem din nou PSD-ul în primul tur al alegerilor prezidențiale și, rămânând în campanie în această perioadă, am văzut că avem și suportul larg al târgoviștenilor pentru președintele Klaus Iohannis, lucru care ne face să credem că vom câștiga fără probleme și al doilea tur al alegerilor prezidențiale.

Este un moment favorabil și îndemn târgoviștenii să iasă la vot într-un număr cât mai mare și să-și susțină favoritul. Trebuie spus că este și o responsabilitate acest vot… Este un drept câștigat cu multe sacrificii acum 30 de ani și de aceea trebuie să fim responsabili. Vă rog, dragi târgovișteni, să ieșiți în număr cât mai mare la vot pentru că este foarte important. Este și un moment istoric prin care ne putem desprinde de trecut, de PSD și de rămășițele comunismului. Noi nu susținem doar un om pentru funcția supremă la aceste alegeri, noi susținem un sistem întreg de valori și susținem un candidat bine pregătit pentru România Normală -președintele Klaus Iohannis.

Este o luptă între PSD, care reprezintă un sistem învechit, cu mentalități învechite, cu tendințe dictatoriale și președintele Klaus Iohannis, care vine cu un proiect- România Normală- bazat pe un parcurs nou, un parcurs natural de dezvoltare a țării, într-un context european, bazat pe valori europene. O Românie educată, o Românie prin care toți avem acces la o educație bună, o Românie sănătoasă prin care sistemul de sănătate public să fie cu adevărat funcțional, o Românie în care administrația publică să fie cu adevărat atentă și să servească românii, o Românie în care justiția să funcționeze, o Românie în care copiii și părinții să ni se întoarcă înapoi în țară. Cred că este momentul să dăm dovadă de maturitate, ca și societate, într-o perioadă în care democrația noastră este fragilă și are nevoie de noi. Duminică, îndemn părinții și bunicii să iasă împreună cu copii și cu nepoții la vot, să-i învețe ce înseamnă democrația și importanța votului astfel încât noile generații să nu mai repete greșelile trecutului”, a fost mesajul transmis de către preşedintele PNL Târgovişte, Aurelian Cotinescu.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro