Preotul din Glodeni, hotărât să construiască încă o casă, pentru alt nevoiaş din comună

Preotul Viorel Gheorghe începe un al proiect social în comuna dintre dealuri, după ce a finalizat construcţia unei case pentru o familie rămasă pe drumuri după un incendiu.

VEZI: DÂMBOVIȚA: Un preot a reușit să schimbe sufletul unei comunităţi, învățându-i pe oameni să ajute

De Dragobete, preotul îi cheamă pe oameni la un bal, pentru a strânge banii necesari operaţiei unui localnic. Acesta îşi pierduse vederea şi a fost operat, cu succes, la un ochi, fiind programat şi pentru a doua intervenţie chirurgicală. Omul locuieşte în casa părintească care este o ruină. După operaţie a fost primit de un localnic cu suflet pentru că nu avea condiţii pentru a se recupera după intervenţie. Preotul Gheorghe vrea însă să-i ofere, cu sprijinul comunităţii, o locuinţă, acum ca şi-a recăpătat vederea.

 

“De Dragobete vă invităm să fim din nou ÎMPREUNĂ, să sarbătorim românește și să-l ajutăm pe Dragomir , cel care in urmă cu o lună era orb ,dar cu ajutorul Lui Dumnezeu și bunăvoința oamenilor am reușit să-l operăm la un ochi, iar acum vede.Urmând tratament timp de o lună la celălalt ochi,după consult am primit veste bună din partea doamnei doctor Corneci că după praznicul cel mare al Învierii Domnului Iisus va fi operat și la celălalt ochi și sunt șanse foarte mari să vadă cu ambii ochi. În prezent Dragomir este cazat la o familie cu suflet mare din comună, deoarece în casa părintească nu se poate locui. În data de 10.03.2107 vom începe construcția unei case noi pentru Dragomir.
Împreună mai putem să schimbăm o viață!  
Și-a anunțat prezența la BAL Dan Dragnea împreună cu formația……dar sunt invitați toți cei care doresc să fie împreună cu noi.
Intrarea va fi liberă, iar într-o urnă aflată la intrare fiecare va putea dona pentru Dragomir.
Vă așteptăm ca de Dragobete să petrecem românește și să ajutăm!”  este apelul preotului.

Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro