Poveste de voluntariat – O campanie Gazeta Dâmboviţei

      Gazeta Dâmboviței vă propune o nouă campanie de presă, de data aceasta despre voluntari și voluntariat. Într-o lume dominată de bani și interese, voluntariatul pare doar o poveste frumoasă. Vom demonstra însă că poveștile există. Vă vom prezenta zeci de voluntari ai Societății Naționale de Cruce Roșie Filiala Dâmbovița, care au dedicat timp și efort în sprijinul semenilor lor. Urmăriți, în fiecare săptămână, de luni până vineri: POVESTE DE VOLUNTARIAT!

Vă invităm să citiţi poveştile de voluntariat ale  primilor 5 tineri prezentaţi în cadrul campaniei.

radu-badoiu6POVESTE DE VOLUNTARIAT: RADU BĂDOIU, CEL MAI PREGĂTIT ÎN CAZ DE DEZASTRE

Tânărul de 22 de ani din Pucioasa, student în ultimul an la Facultatea de Inginerie Electrică – specializarea Electronică, a câştigat Concursul Naţional de Prim Ajutor, ca şi coordonator al echipajului de intervenţie în caz de dezastre al Filialei de Cruce Roşie Dâmboviţa.

………………………………………………………………………………………………………….

voluntarariananistorPOVESTE DE VOLUNTARIAT: ARIANA NISTOR: „TOȚI AVEM CEVA DE OFERIT”

Ioana Ariana Nistor are 18 ani și este elevă la Colegiul National „Nicolae Titulescu” Pucioasa. Are ca pasiuni pictura, călătoriile, jurnalismul, și acțiunile pentru salvarea câinilor maidanezi.

 

 

…………………………………………………………………………………………………………..

marcel titianu prim ajutor_600x450 (10)POVESTE DE VOLUNTARIAT: MARCEL TITIANU, UN EXEMPLU PENTRU STUDENŢI

Marcel are 26 de ani şi este din Câmpulung Muscel. Nu vorbeşte prea mult despre sine, dar îi place să-i ajute pe ceilalţi. Face voluntariat în Dâmboviţa pentru că este student al Universităţii Valahia din Târgovişte, Facultatea de Inginerie Electrică, astfel că Târgoviştea a devenit pentru el o a doua casă.

 

……………………………………………………………………………………………………….

alecu mihaela luisa2POVESTE DE VOLUNTARIAT: LUISA ALECU VREA O CARIERĂ ÎN MEDICINĂ

Mihaela Luisa Alecu are 18 ani şi este din Târgovişte. S-a alăturat grupului de voluntari ai Filialei de Cruce Roşie Dâmboviţa în vara anului trecut. În pus, cursurile de prim ajutor sunt pentru ea punctul de pornire în domeniul în care vrea să profeseze: medicina.

 

…………………………………………………………………………………………………..

georgiana micu 1POVESTE DE VOLUNTARIAT: GEORGIANA MICU: „AM ÎNVĂȚAT CE ÎNSEAMNĂ SĂ AJUȚI ȘI MIILE DE MODURI PRIN CARE O POȚI FACE”

Georgiana Micu este elevă în clasa a XII-a, la Liceul Teoretic Petru Cercel Târgoviște și se mândrește cu faptul că face parte din echipa de voluntari a Societății de Cruce Roșie, filiala Dâmbovița. Tânăra spune că a învățat multe lucruri de când activează ca voluntar și vrea să se dedice în continuare acestei activități, chiar dacă anul acesta o așteaptă examenul de Bacalaureat.

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro