Ponta: “Am mai avut în România oameni au condus tot și toți au terminat destul de rău, pe aici pe la Târgoviște.”

Prezent la o întâlnire politică cu simpatizanții Partidului ProRomânia, fostul președinte PSD, Victor Ponta a precizat că nu se află în opoziție cu social democrații, ci doar cu liderul partidului, Liviu Dragnea și apropiații lui “care au acaparat” partidul. Ponta a criticat guvernarea Dăncilă, dar a spus și că nu se va alia cu PNL și nu va vota moțiunea de cenzură.

În același timp, l-a comparat subtil pe Dragnea cu Ceaușescu afirmâd că au mai existat lideri care știau și controlau tot și care au sfârșit la Târgoviște, aluzie la executarea fostului dictator.

Dacă o să facă actualul guvern lucruri bune, o să îl sprijinim. Dacă o să facă lucruri rele, o să spunem ca să încercăm să le îndreptăm.  Zicea cineva că am ajuns să mă aliez cu Orban și cu PNL. Păi eu sunt singurul care zic că Orban nu ar fi bun de prim ministru. Eu am spus cel mai clar că nu le votăm moțiunea pentru că nu o schimbi pe Dăncilă cu Orban, adică să mă arunc din lac în puț, Eu cred că există și în PSD, și în afara PSD, și în ProRomânia, și în Alde, oameni care să ne poate conduce și să ne reprezinte cu cinste. Nu trebuie să asculte toți doar de domnul Dragnea. Am mai avut în România oameni care le știau pe toate și care au condus tot și toți au terminat destul de rău, pe aici pe la Târgoviște.” a declarat Ponta.


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro