Politica e mai grea în opoziție! Guran (PNL) – “Cei de la Putere promit primarilor tot felul de lucruri”

Preşedintele PNL Dâmboviţa, Virgil Guran recunoaşte că sunt ceva probleme cu funcţionarea partidului la nivel judeţean. Postura de partid de Opoziţie, lipsit de resurse financiare, pentru că „pâine şi cuţitul” se află la PSD care deţine Puterea absolută, îi face pe cei de la PNL vulnerabili chiar în faţa propriilor primari, care au nevoie de fonduri pentru investiţii în localităţile pe care le administrează. Liderul liberalilor dâmboviţeni a promis că PNL Dâmboviţa va avea cât de curând „altă organizare şi se va simţi acest lucru, pentru că suntem partid liberal şi avem un cuvânt de spus”.

În momentul de faţă eu trebuie să recunosc că avem nişte probleme în ceea ce priveşte funcţionarea partidului la nivel judeţean. Să nu credeţi că eu voi fi vreo Mafalda şi într-o lună-două, gata, toate lucrurile merg bine. Că dacă era atât de bine nu mai era nevoie să vin eu aici, era linişte, PSD–ul stătea la uşă să ne roage să-i băgăm în seamă… Deocamdată este greu să te mişti când eşti în Opoziţie şi când vezi că cei de la Putere promit primarilor tot felul de lucruri. Din păcate mulţi dintre primari mai cred lucrurile astea, dar trece timpul, le trece mandatul şi nu prea vedem nimic concret. Ştiu că există critici din partea presei că nu există activitate a consilierilor, ba judeţeni, ba locali… Pe undeva este şi adevărat, dar o să vedem care sunt cauzele şi ce se va putea face în acest sens. Nu sunt nici adeptul cantităţii, adică să începem să venim cu tot felul de iniţiative, să nu le voteze PSD şi astfel să pierdem timpul să face hârtii…

Eu sunt un tip realist, dar vă asigur că va fi altă organizare şi se va simţi acest lucru, pentru că suntem partid liberal şi avem un cuvânt de spus. Dar, pe rând, uşor, aşa cum se fac lucrurile aşezate. Din păcate îmi aduc aminte că eu am mai activat la Dâmboviţa, prin 2015-2016, la alegerile parlamentare, moment când s-a considerat că e bine să candideze alţii, nu eu aici. Şi de atunci, de trei ani, au fost 4-5 preşedinţi la PNL Dâmboviţa, iar instabilitatea asta nu dă bine. Lucrurile se construiesc încet şi aşezat. Heirup-uri se făceau înainte când în politică se învârteau foarte mulţi bani, nu ştiu de unde şi cum, că am avut norocul să nu prind acele vremuri şi probabil de asta nu am probleme… Cu bani mulţi pui pe picioare repede orice. Noi acum vrem să facem legal, normal, cu eforturile şi cu mobilizările pe care le putem face… să punem în ordine un partid şi să avem rezultate”, a declarat, la Târgovişte, preşedintele PNL Dâmboviţa, Virgil Guran.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro