PNL Târgoviste vrea să-și profesionalizeze membrii în cadrul unor comisii. Ce rol au acestea

14 comisii de specialitate au fost înființate, pe model național, în cadrul PNL Târgoviște. Liberalii vor astfel  o profesionalizare a membrilor, în așa fel încât partidul să poată da specialiști pe mai multe domenii care să înțeleagă și să acționeze conform nevoilor specifice ale cetățenilor. Comisiile vor fi și pepiniera din care vor fi aleși viitori candidați ai organizației.

” Niciodată în istoria României nu a existat un partid care să promoveze în halul acesta mediocritatea, manipularea, impostura şi eşecul profesional, aşa cum face PSD de doi ani de zile. Avem de-a face, din păcate, cu o expansiune a mediocrităţii în funcţii de conducere: la partid, la Guvern, la Parlament şi în toate instituţiile pe care partidul ajunge să le ţină sub talpă. Această expansiune a mediocrităţii se poartă împotriva românilor, împotriva bunului simț. Comisiile PNL nu sunt un moft, ele au rolul de a ne adapta pe noi, cat mai rapid cerințelor, nevoilor actuale ale cetățenilor de a formula răspunsuri, de a oferi consultanta probono cetățenilor , de a face opoziție aplicata.  Baza o reprezintă dezbaterea. Grupurile se vor întruni fiecare în parte la sediul nostru, cel putin odată pe luna și oricând în grupurile comisiilor, asociate paginii noastre Facebook. Programul de funcționare și orarul se va afișa la intrarea în sediul PNL Târgoviște, cât și pe pagina noastra Facebook.” a declarat Dragoș Paraschiv, primvicepreședinte PNL Târgoviște.

Cele 14 comisii sunt: apărare și siguranţă naţională; administraţie, ordine publică si siguranța cetățeanului;  justiţie şi drepturi cetăţeneşti; politică externă; buget si politici fiscale; sănătate; educaţie, cercetare, tineret și sport; muncă, familie si protecţie socială; economie, energie şi mediu de afaceri; agricultură, dezvoltare rurală si industrie alimentara; infrastructură de transport și comunicații și societate informațională.

Lineralii vor ca o dată cu aceste comisii să facă și mai transparente hotărârile luate de către Consiliul Local municipal Târgoviște:  „Ordinea de zi a ședințelor CLM Targoviste va fi afișată atât la sediul nostru cât și pe rețelele de socializare așa încât să ajungă la dispoziția cetățenilor în timp util. Prin dezbateri se vor naște idei, idei atât ale membrilor noștri cât mai ales a oamenilor neînregimentați politic, sau chiar a cetățenilor din alte partide.
Aceste ideii vor ajunge in fața consilierilor PNL, care le vor analiza, cu atenția cuvenită și le vor face cunoscute în dezbaterile ședințelor de consiliu prin mandatul organizației.”  a mai spus Paraschiv.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro