PNL Dâmbovița intra în “epoca” Guran! Este al 6-lea președinte în 5 ani

Virgil Guran, vicepreședinte la nivel național al PNL, a fost ales, vineri seară, președinte al PNL Dâmbovița. Din 281 voturi valabil exprimate, Guran a primit 207, iar contracandidații săi Tiberiu Gheorman și Ciprian Preduț, 10, respectiv 44 de voturi.

Guran devine astfel al șaselea președinte în numai 5 ani, în condițiile în care PNL Dâmbovița a fost condus cu precădere prin numiri interimare de la centru. Dacă ar fi să ne utăm doar la ultimi 5 ani panoul președinților arată cam asa:  Mihai Volintiru- interimar, Ludovic Orban – interimar, Dan Miculescu – interimar, Marius Caravețeanu – președinte ales, Gabriel Grozavu – interimar.

Virgil Guran a avt sprijinul lui Ludovic Orban, care a fost prezent la alegerile de la Târgoviște: „În urma demisiei domnului primar Marius Caravețeanu, în conformitate cu prevederile statutare, am demarat procedura de organizare a alegerilor. Conform Statutului, Conferința Județeană pentru alegerea președintelui filialei nu se putea organiza până la momentul organizării alegerilor în Organizațiile Municipale… Astăzi, cel mai democratic for al partidului va decide cine va fi președintele PNL Dâmbovița în următorul mandat. Nu am făcut un secret din susținerea mea pentru domnul vicepreședinte Virgil Guran. Îl cunosc pe domnul Guran, am colaborat de foarte mult timp, este un lider al partidului foarte important, a fost în cadrul conducerii județene a Filialei PNL Dâmbovița o bună perioadă de vreme, cunoaște bine Organizația și va pune la dispoziția orgaizației toate resursele de competență, toată experiența organizatorică și politică pentru a face performanță în Dâmbovița”, a declarat Orban.

Guran va lucra cu Biroul Politic Județean ales în epoca Marius Caravețeanu. De la alegeri au lipsit parlamentarii PNL de Dâmbovița.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro