PMP Dâmbovița: “Ţuţuianu se face vinovat de slugărnicie faţă de Dragnea”

PMP Dâmbovița comentează înregistrările apărute în spațiul public, în care Adrian Țuțuianu, liderul PSD Dâmbovița critică propriul partid pe care îl numește unul de maimuțe, dar și pe liderul partidului și Guvernul Dăncilă, considerând că definițiile date de liderul de la Dâmbovița descriu cel mai bine partidul aflat la guvernare : Adrian Ţuţuianu defineşte mai bine decât oricine acest partid toxic pentru România: este un partid format din maimuţe. Practic, Ţuţuianu spune de fapt că Dragnea este babuinul şef, Dăncilă este pavianul cu mantie scos la înaintare, Codrin  Ştefănescu şi Cătălin Rădulescu sunt doi macaci, în timp ce marea oaste de pesedişti este formată din cercopiteci.
Ţuţuianu se face vinovat şi el de slugărnicie faţă de Dragnea. Reamintim faptul că a transformat Comisia de control al SRI în zid al plângerii pentru apropiaţii lui Daddy şi este cel care a alimentat pentru prima dată subiectul „statului paralel” aruncând fumigene în stânga şi în dreapta. ” se arată într-un comunicat al PMP Dâmbovița. 
Partidul lui Traian Băsescu cere celorlalte partide de opoziție susținerea unei moțiuni de cenzură, pe fondul scăderii PSD în sondaje:  Tensiunile din PSD continuă. Ele sunt amplificate de eşecul referendumului. Încă o dată, PMP face un apel către PNL – USR să susţină moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. Este un moment prielnic pentru a profita de circoteca din PSD. Problema scăderii PSD în sondaje este irelevantă pentru grupul din jurul lui Dragnea care conduce astăzi partidul. Scopul final este să scape de închisoare şi să-şi menţină averile, eventual să exercite Puterea discreţionar până în 2020. Dragnea nu mai are niciun fel de viitor politic, nici măcar şef de scară nu ar mai putea fi vreodată ales” se mai arată în comunicat.

ValerianaGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro