Plumb rămâne în tabăra Dragnea, deși contestatarii o propun pe prietena ei președinte al partidului

Deputatul de Dâmbovița, Rovana Plumb rămâne fidelă președintelui partidului Liviu Dragnea. Aceasta a anunțat într-o intervenție la România TV că îl sprijină pe acesta în contextul scrisorii deschise adresată acestuia și semnată în numele unui comitet de inițiativă de către: Paul Stănescu, vicepreședinte PSD, Viceprim-ministru, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Gabriela Firea, vicepreședinte PSD, Primar general al Capitalei Adrian Țuțuianu, vicepreședinte PSD, Vicepreședinte al Senatului.

Această scrisoare nu respectă conduita cerută de partid. E mai degrabă o lovitură incorectă aplicată într-un moment prost ales. Cred că acest moment nu este ales întâmplător. PSD se confruntă de mai bine de un an jumate cu atacuri politice.

Vezi și: A apărut epistola în care i se cere demisia lui Dragnea! Adrian Țuțuianu semnează alături de Firea și Stănescu

Ca răspuns pe care vreau să îl dau semnatorilor este că sprijin unitatea partidului, conducerea partidului, îl sprijin pe domnul Dragnea. Vreau să fac un apel către toți membri onești ai partidului: să își manifeste solidaritatea în aceste momente în care se încearcă divizarea lui.

Miza acestei scrisori este aceea de a încerca să destabilizeze partidul din interior și nu avem nevoie de asta în acest moment.  ”, a declarat Rovana Plumb, sursei amintite.

Rovana Plumb a fost aleasă pe listele PSD Dâmbovița, organizație pe care se bazează, teoretic, Adrian Țuțuianu în demersul său de dizidență. Soluția semnatarilor scrisorii este  „asigurarea interimatului conducerii PSD de către doamna Viorica Dăncilă, președinte executiv, până la organizarea unui Congres Extraordinar, în prima parte a anului 2019„. Este cunoscută prietenia dintre Rovana Plumb și Viorica Dăncilă. Actualul premier a înlocuit-o pe Plumb la conducerea organizației de femei a PSD. În campania pentru europarlamentare, Rovana Plumb a invitat-o de nenumărate ori pe Dăncilă, la evenimente din Dâmbovița, pentru a-i crea acesteia notorietate locală. Nu exte exclus ca rocada de la Organizația de femei să funcționeze și în sens invers, și Rovana Plumb să fi primit promisiuni pentru Bruxelles.

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro