ortooxacell kiss2022.gif Flax

Pătuțul pentru cel mic – ce recomandă cei de la Nichiduță?

Când se apropie cu pași repezi venirea pe lume a micuțului sau a micuței, emoțiile devin din ce în ce mai intense. Chiar dacă unii părinți preferă să nu achiziționeze articole înainte de nașterea celui mic, totusi amenajarea camerei se încadrează în pregătiri.

Patuțul este una dintre achizițiile importante. Așadar părinții se orientează după criterii ce au frecvent valențe doar estetice. Dacă este luat în vedere faptul că această piesă de mobilier va fi folosită de cel mic pentru următorii 2 sau 3 ani, atunci este de la sine înteles că siguranța trebuie să primeze. Cert este că vor fi momente când piticul nu va fi supravegheat, iar rolul protector va trebui să fie suplimentat de pătuț.

Cei mai mulți părinți își orientează atenția spre pătuțurile din lemn. Modelele diverse de pe Nichiduță.ro sunt concepute pentru a rezista în timp și mai mult decât atât garantează stabilitate și siguranță. Nichiduță a devenit un punct de interes recunoscut pentru o gamă variată de părinți, iar afirmațiile sunt de tipul: „ne bucuram de achizitia facuta la patutˮ.

Pătuțurile din lemn – ce criterii trebuie avute în vedere de către părinți?

Pentru că fiecare părinte își dorește un somn odihnitor pentru pitic, cât și de confort, motivul pentru care ne bucurăm de achiziția făcută la pătuț constă în estetica plăcută și criteriile de siguranță pe care le îndeplinesc cele de pe Nichiduță.ro. Ce anume trebuie urmăit în momentul în care este achiziționat un asemenea pătuț, dar și o recomandare de la Nichiduță vor fi informațiile enunțate în cele ce urmează.

Cadrul pătuțului trebuie să aibă în primul rând cu finisaje netede, fără colțuri, în principiu unul simplu este de preferat. Ornamentele oricât de estetice sunt pot să pună siguranța celui mic în pericol.

Lacurile cu care este vopsit pătuțul trebuie să fie ecologice sau pe bază de apă. Când copilului îi ies dinții, acesta va fi înclinat să muște fiecare articol cu care vine în contact. Prin urmare, vopsele cu plumb pot afecta sănătatea bebelușului.

Tăblia pătuțului trebuie să reziste la sărituri, prin urmare modul de construire a acesteia trebuie să garanteze siguranța. Mai mult decât atât, trebuie de urmărit dacă pătuțul este sa nu prevăzut cu sistem de legănare.

Una dintre normele de siguranță atrage atenția părinților asupra gratiilor. Acestea nu trebuie să depășească distanța de 6 cm. Acest aspect îl ferește pe copil să nu rămână cu mânuța sau alte părți ale corpului înțepenite. În plus, proaspeților părinți li se recomandă să verifice stabilitatea acestuia înainte de a așeza bebelușul în pătuț.

Un model recomandat de cei de la Nichiduță este pătuțul din lemn cu sertar și sistem de legănare, alb.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media