Parlamentarii PSD Dâmboviţa, reacţii în lanţ după retragerea lui Cîţu

Reacţii dure în PSD după ce Florin Cîţu şi-a depus mandatul cu câteva minute înainte de votul de investire. Este o situaţie în premieră în politica românească.
Deputat Corneliu Ştefan, preşedinte PSD Dâmboviţa
IRESPONSABILITATE!
#PNL ARUNCĂ ŢARA ÎN HAOS INSITUŢIONAL!
#PNL prelungeşte criza politică în mijlocul unei pandemii care afecteză şi România!
Cîţu şi-a depus mandatul, deşi avem nevoie de ordonanţe menite să ne ajute să luptăm împotriva răspândirii coronaviruslui!
Reprezentanţii PNL au pus interesul lor politic mai presus de intersul românilor şi de sănătatea acestora!
Deşi Ministerului Sănătății are nevoie de bani pentru a cumpăra medicamente, materiale sanitare și echipamente necesare stopării răspândirii coronavirusului, PNL refuză să guverneze.
……………………………………………………
Deputat Claudia Gilia, preşedinte OFSD Dâmboviţa
Proiectul Președintelui Johannis “România anormală” continuă! Suntem, cu toții victimele unui Președinte și a unui partid iresponsabil! Este un moment unic în istoria politică a României: retragerea mandatului cu câteva minute înainte ședinței de învestitură.
Retragerea lui Cîțu, în acest moment, nu este un gest de responsabilitate, așa cum poate părea. Este o dezertare, o trădare a intereselor acestei țări! PSD a subliniat mereu că Florin Cîțu nu trebuie să fie premier pentru că nu are calitățile necesare. A fost retras nu pentru că nu îndeplinește criteriile necesare, ci doar pentru a continua obsesia anticipatelor.
PSD a dovedit responsabilitate și prin votul de astăzi când am susținut familia, părinții putând să ceară zi liberă, plătită, în situația închiderii neprevăzute a unităților de învățământ.
În același timp, PNL ține România în haos în plină amenințare a unui virus extrem de contagios și mortal! PNL pune interesele politice înaintea interesului românilor, prin refuzul lor de a guverna țară în plina pandemie de coronavirus.
Oamenii ăștia nu au nici un Dumnezeu!
…………………………………………………
Deputat Carmen Holban, preşedinte OFSD Târgovişte

Nu pot să cred ce se întâmplă!

PNL își retrage propunerea de premier, refuză să dea României un guvern legitim, într-o perioadă extrem de dificilă în care suntem amenințați de o pandemie! Unde e responsabilitatea politică? Unde e responsabilitatea socială? Merită sacrificată o țară pentru un om?

Vin ele și alegerile, întoarcerea la popor. Atunci să vă vedem…


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro