OFSD Târgovişte a petrecut la Balul Mărţişorului. Femeile au început şi mobilizarea pentru alegeri

Social democratele din Târgovişte au petrecut în această seară în cadrul unui eveniment devenit de tradiţie – Balul Mărţişorului. În preajma alegerilor locale, mesajul transmis a fost de mobilizare pentru susţinerea candidaturii la primăria municipiului a lui Cristian Stan, preşedinte PSD Târgovişte, primar în funcţie.

Iată principalele mesaje transmise:

Deputat Carmen Holban preşedinte OFSD Târgovişte: „Îmi veți demonstra din nou, pentru că este un an greu, un an în care trebuie sa dovedim ca Organizația de Femei își va împlini visul, iar visul nostru este să continuăm ca acest oraș sa fie un oraș frumos, să mergem treaptă cu treaptă și sa reușim în alegeri sa câștigăm și să-l avem în continuare primar pe Cristian Stan. Iar pentru asta vă mulțumesc!

Alături de mine se afla președintele Organizației, un președinte tânăr. Dacă anul trecut mă lăudam cu primarul tânăr, în acest an mă laud și cu un președinte al Organizației tânăr, căruia ii dau cuvântul să vă adreseze câteva vorbe frumoase de ziua dumneavoastră, și apoi vom continua cu urări, pentru că sunt sigură ca fiecare din cei prezenți aici doresc sa va spună un cuvânt de laudă, acum  în Martie.”

Deputat Corneliu Ștefan, preşedinte PSD Dâmboviţa:  “Vreau sa vă urez din suflet un an plin de realizări, o primăvară frumoasă, așa cum ne dorim, iar  nu în ultimul rând îmi doresc să fim  alături într-o echipă frumoasă la Târgoviște.

Eu cred ca o sa putem sa facem o echipă puternică la Târgoviște, eu cred ca împreună putem să dovedim târgoviștenilor, alături de dumneavoastră, și ați demonstrat întotdeauna. că dumneavoastră   doamnele, domnișoarele ați fost persoane importante în organizația PSD Târgoviște și ați susținut primarul nostru, Cristian Stan. Acesta este omul care va duce mai departe proiectele pe care le-am gândit pentru dumneavoastră și este o deosebita onoare și pentru mine, și pentru dumneavoastră sa facem parte din echipa lui la Târgoviște. Vreau sa va asigur de întreaga mea considerație, vreau să-l asigur de sprijinul meu, și în același timp vreau să-l asigur și pe Cristi și pe colegii de la Primăria din Târgoviște, ca voi fi alături de toate proiectele. “

Cristian Stan, primarul municipiul Târgovişte: “E cam nedrept sa se vorbească despre mine astăzi. Se apropie alegerile locale, poate și cele parlamentare, vom vedea, dar vreau sa spun un lucru important. Sa știți că în familie se votează o femeie

Acest lucru este adevărat, iar acest lucru demonstrează importanța pe care femeile o au în viața noastră ca mame, soții, fiice, surori. Legat de examenele importante care ne așteaptă în câteva luni, eu am convingerea ca în Municipiul Târgoviște, cât și jud Dâmbovița, vor avea o administrație social democrată. De aceea o să vă mulțumesc și eu pentru implicarea pe care ați avut-o.”

Deputat Claudia Gilia, preşedinte OFSD Dâmboviţa: “Sunteţi femei care,  împreună cu cei care ne aflăm aici, formăm o echipa, cea mai puternica echipă, zic eu. Este nevoie de toată susținerea noastră pentru un primar foarte bun, și nu este orice primar, este primarul municipiului nostru, și este un primar foarte bun, cu foarte multe performanțe, și este firesc, Cristi, sa fim alături de tine, de misiunea pe care o ai, și nu este una foarte ușoară. Este foarte important sa susținem toate proiectele pe care PSD le-a implementat și sperăm că le va implementa pentru județul Dâmbovița. “


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro