MORENI: Taxele și impozitele locale vor fi majorate pentru al doilea an consecutiv

Morenarii vor păti impozite mai mari de la 1 ianuarie, conform, unui proiect de hotârâre care va fi supus aprobării consiliului local. Taxele și impozitele locale urmează să fie majorate cu 5%, după ce anul trecut au fost mărite cu 15 procente. Anunțul a fost făcut de consilierul PNL, Nicolae Răbaea (foto), pe pagina sa de facebook.

Vă anunț că pe data de 28.11.2019, la ora 16:00, va avea loc ședința Consiliului Local Moreni în sala mare din Primăria Moreni!
Venirea lui Moș Nicolae va fi cu o majorare de încă 5% a taxelor și impozitelor locale. Dacă facem o socoteală corectă, anul trecut taxele și impozitele locale au fost mărite cu 15% și anul asta cu 5%….. În anul 2020 o să avem taxele și impozitele locale majorate cu 20% mai mult decât în anul 2018…..Rușine, domnule Zero REALIZĂRI, doar de majorare a taxelor și impozitelor locale ești bun și doar am spus că primăria s-a transformat într-o casierie de încasare a taxelor și impozitelor și nu ne oferă nimic în schimb!” a scris acesta pe facebook.

Taxele și impozitele locale din Moreni sunt stabilite ținând cont de  statutul de municipiu, deși localitatea a rămas mult în urmă la capitolul urbanizare. Au fost strânse semnături pentru revenirea la statutul de oraș, ceea ce ar atrage după sine și o micșorare a taxelor și impozitelor.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro