La 9 ani de la înfiinţare, Salonul Trey Sys aduce la Târgovişte criolipoliza – Tehnică de remodelare corporală recomandată de vedete

Criolipoliza este un tratament non-invaziv ce foloseşte o tehnologie performantă de criogenare care elimină definitiv grăsimea în exces. Tratamentul este preferat de multe vedete pentru rezultatele sale spectaculoase obţinute într-un termen foarte scurt. Acum de criolipoliză se pot bucura târgoviştencele şi nu numai, în salonul Trey Sys,  aflat pe Calea Domnească, nr. 170.

Procedura  criolipolizei reduce eficient ţesutul adipos localizat folosind un sistem de răcire controlat, încorporat într-un dispozitiv cu vacuum. Cu ajutorul acestuia, grăsimea este separată şi izolată de restul ţesutului şi fibrele de colagen rămân protejate. După acest tratament se instalează procesul natural de eliminare a grăsimilor prin sistemul limfatic. CoolTech® este singurul aparat care răceşte pana la -8 grade Celsius.

Fiecare dintre noi are un număr finit de celule adipoase. Un adipocit conţine apa, glicerol şi acizi grasi (până la 5 tipuri). CoolTech® prin procesul de criolipoliză este singurul capabil să distruga patru din cei cinci acizi grasi, cel de-al cincilea fiind singurul care poate fi eliminat definitiv la o temperatură de -43 de grade Celsius.
Cooltech® permite folosirea a doi aplicatori concomitent optimizând durata de tratament ţi obtinerea de rezultate bune într-un timp redus.  Poate acţiona pe diferite zone ale corpului ca: abdomenul, şoldurile, genunchii, interiorul şi exteriorul feselor sau sub fese.


Tratamentele cooltech sunt minim invazive şi asigură rezultate în doar 15 zile după terminarea procedurii.

În salonul Trey Sys  din Târgovişte, o şedinţă  cu 1 capăt de tratament costă 350 de lei, iar una cu două capete 500 de lei. În decursul unui an se pot efectua maxim trei şedinţe pe o zonă a corpului.  Detalii privitoare la procedură puteţi obţine  şi pe pagina de facebook a salonului Trey Sys.

Diana Munteanu

Roxana Nemes

Lavinia PirvaGurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Parerea ta este importanta, lasă un comentariu.


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca