Interviurile Gazetei: Naista dâmbovițeană Mariana Preda, despre participarea la UNTOLD și proiecte de succes

-Cum ai decis să cânți la Festivalul Untold ( Cluj-Napoca, 3-6 august 2017)?
-Pentru al treilea an consecutiv voi susține un concert în cadrul Festivalului UNTOLD . La prima ediție am fost invitată de către unul dintre organizatorii festivalului și de atunci încoace concertul de nai răsuna în Parcul Central al Clujului. Combinația dintre un instrument folcloric și muzica electronică prinde foarte mult la publicul roman cât și internațional. Sunt fericită pentru oportunitatea de a aborda acest gen muzical pentru simplul fapt că pot ajunge la un public cât mai vast. In programul muzical de anul acesta am introdus câteva piese compuse pentru mine de către faimosul producător italian GRomano. Primul single din acestă colaborare se numește “Dungeons” și a fost lansat în mai împreună cu videoclipul ce a fost filmat în Italia și Olanda în regia lui Nikolas Grasso și care a avut feedback foarte bun mai ales pe YouTube.
-Ce proiecte importante ai în derulare acum și ce pregătești pentru perioada următoare?
-Săptămâna viitoare voi filma videoclipul pentru al doilea single numit “Cold Streets” produs tot de către GRomano. Pe 27 August voi susține un concert de muzică clasic aălături de pianistul japonez Daisuke Kanamaru în cadrul Festivalului Uitmarkt din Olanda în faimoasa locație Muziekgebouw aan ‘t IJ. In curând voi lansa la Milano Albumul “The Untold Story” ce va conține câteva piese pe care le voi cânta vineri la Forest Stage în cadrul festivalului. In Septembrie voi susține un recital în cadrul Festivalului “Romanian Days” organizat de către Cătălina Negru prin fundația ROMPRO din Olanda. Toamna aceasta mă voi reîntoarce în S.U.A pentru a susține mai multe concerte atât în cadrul comunităților românești cât și în cadrul universitar. De asemenea voi fi implicată în realizarea coloanei sonore a unui scurtmetraj regizat de producătorul american Christopher Michale Dailey și vom termina filmările la filmul “The Squatters” scris de brazilianul Tom Pacheco. Rolul meu în acest film este cel al unei tinere fete hippie care iubește muzica și prețuiește prietenia, în felul acesta fiind nevoită să părăsească proprietatea în care trăiește.
-Viața ta s-a schimbat complet de când ai plecat din Târgoviște. Ești mulțumită de realizările tale?
-Sunt fericită de ceea ce am realizat pana acum și vreau să îmi duc la capăt toate proiectele atât pe plan muzical cât și cinematografic. Consider că sunt încă la început de drum și de fiecare data când ma întorc acasă în Târgoviște îmi aduc cu plăcere aminte de anii de liceu și de unde a pornit visul meu de a face naiul cunoscut în întreaga lume.
-Viața ta s-a schimbat complet de când ai plecat din Târgoviște. Ești mulțumită de realizările tale?
– Sora mea, Ionela va decide unde va vrea sa isi finalizeze studiile. Momentan își dorește sa studieze jazz-ul la Conservatorul din București.

Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro