Filială Uniunea Salvați România, constituită la Moreni

Distribuie:

USR a constituit, statutar. o filială în municipiul Moreni, a doua după cea din Târgoviște. Aici exista un grup de inițiativă încă de la alegerile parlamentare, când USR a obținut un procent de 8 % în fieful social democrat morenar. Președinele filialei este profesorul Anghel Ștefan, militan USR de la înființarea formațiunii.
La întâlnirea  de constituire, găzduită de președintele USR Dâmbovița, deputatul Dumitru Lupescu la sediul biroului parlamentar, conducerea filialei a  stabilit ca priorități: extindere acesteia și implicarea activă în comunitate. USR vrea să aducă cererilor și preocupărilor morenarilor în atenția administrației locale, dar  și să lupte pentru transparență decizională în cadrul Consiliului Local și a Primăriei Moreni.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 2 ganduri despre “Filială Uniunea Salvați România, constituită la Moreni

 • 19 iunie 2018 at 22:07
  Permalink

  O actiune foarte frumoasa dar ar fi bine sa incepeti cu -Salvati Moreniul !

  Reply
 • 18 iunie 2018 at 21:01
  Permalink

  Activitatea deputatului Dumitru Lupescu poate fi model de urmat pentru toți președinții de filiale din România.
  Ca unul care-L cunosc de foarte mulți ani pe deputatul Dumitru Lupescu sunt convins ca dansul și echipa de la Târgoviște vor crea intr-un timp cât mai scurt ca toate orașele din componenta județului Dâmbovița sa poate avea filiale USR.Transparenta domnului Dumitru Lupescu este cuvânt de ordine și așa cum a fost cariera de militar va impune acestei filiale și altora care vor urma ordine,disciplina și multă transparentă de care din păcate la alte partide nu avem parte.
  Va felicit și va doresc multă sănătate și celorlalți membrii sau simpatizanți USR spor la treaba pentru ca V-ați înhămat la o treaba extrem de dificila.De ce ? Pentru ca trebuie spart cât mai repede monopolul unui partid care practic a acaparat din păcate tot județul.De aceea va revine o sarcina deosebit de dificila de a sparge in fapt mentalitatea oamenilor care încă mai cred in pomenile acestui partid stat care este PSD.!

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro