EXCLUSIV: Impresiile târgoviștenilor care au mers la Wimbledon pentru meciul Simonei Halep

Mai mulți târgovișteni nu au putut privi meciul Simonei Halep din fața televiorului, așa că au mers la Wimbledon. Au fost martorii, “pe viu”, al momentului istoric al primei victorii românești în iarba londoneză.

O târgovișteancă stabilită în străinătate a fost unul din spectatorii care au trăit momentele la superlativ. Aceasta pune victoria româncei pe aceeași loc în inima ei cu nașterea copiilor.

Un alt târgoviștean, cunoscut împătimit al tenisului, Marian Grigorescu, a rezumat experiența de spectator în tribuna Wimbledon: “A fost ceva incredibil! Magic, ireal! Am văzut români plângând. Este poate cel mai mare suucces al sportului romanesc. S-a întâmplat în Templul Tenisului. S-au vandut bilete cu 2000 de lire. La ora 7 dimineata erau oameni la coadă” povestește Grigorescu.

Simona Halep a fost de departe cea mai bună jucătoare de la Wimbledon. Cu doar un set pierdut în cele şapte meciuri disputate la Londra (în fața Mihaelei Buzărnescu), a fost la un minut distanţă de cea mai rapidă victorie într-o finală a turneului din ultimii 35 de ani.  A fost a doua cea mai scurtă luptă pentru trofeu din istoria turneului feminin de la Wimbledon, din ultimii 35 de ani. Simona Halep a stabilit şi un record absolut pentru o finală feminină: doar TREI greşeli neforţate faţă de cele 26 ale Serenei în meciul care a durat doar 56 de minute, scrie Digi24.ro.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro